af | jan 26, 2010

Bjarne Axelsen deltog mandag d. 25 januar 2010 i World Tour i Las Vegas.

Det var et stærkere felt i år end sidste år da de 2 svenske spillere Pontus Eriksson og Lars Fridell også havde tilmeldt sig.

Indledende bestod af 2 grupper på 12 spillere i hver.
Bjarne Axelsen kom i samme gruppe som Lars Fridell og vandt gruppen da han slog ham 4-3 og derudover vandt alt på nær en uafgjort mod Kent Richter.
Lars Fridell blev 2 i gruppen.
Den anden gruppe vandt Pontus Eriksson foran Reggie Stefaniszyn.

De 8 bedste spillere fra hver gruppe gik videre til A-gruppen hvor alle skulle møde hinanden igen.

Her vandt Lars Fridell gruppen foran Pontus Eriksson og 3. pladsen havde Bjarne Axelsen spillet sig til foran Juri Artamonov fra Estland.

Derefter var der play off:
Her skulle nummer 1 møde nummer 16
Nummer 2 skulle spille mod nummer 15
Nummer 3 skulle spille mod nummer 14 o.s.v.

Turneringen var hård.
Der blev spillet 26 kampe inden play off.
Bordene var dog i absolut topklasse hvilket muliggjorde mange forskellige tekniske detaljer.
Der var deltagelse af en del spillere fra USA og Canada samt spillere fra Schweiz, Tjekkiet, Estland, Sverige og Danmark.
Turneringens absolutte favoritter var svenskerne Lars Fridell og Pontus Eriksson efterfulgt af den forsvarende mester Bjarne Axelsen fra Fremad Eagles og Danmark.
Lige præcis sådan blev det også i den samlede stilling.
Lars Fridell (Fremad Eagles, Sverige) vandt guld.