Vuvuzela i DBHU Grand Prix?

af | jun 18, 2010

Har vuvuzelaen en fremtid i DBHU Grand Prix eller bør den allerede nu forbydes inden den 8. DBHU-sæson skydes i gang med den første face off lørdag den 21. august 2010 i Sommer Cup 2010.


Foreløbig er DBHU tavse.


Bordhockey.dk har forsøgt at komme i kontakt med formand for Ordenskomitéen Michael Toft Nielsen, men det har ikke været muligt at komme igennem til telefonen.


Unavngivne kilder siger dog til bordhockey.dk, at formanden for Ordenskomitéen ikke er afvisende overfor Vuvuzelaen i danske bordhockeyturneringer.


Faktisk er Michael Toft Nielsen set trutte i et horn – ganske vist ikke en Vuvuzela men et mindre blåt men trods alt kraftigt truthorn – ved en international turnering i Schweiz i marts måned.


Om dette skal ses som et tegn på at Vuvuzelaen er på vej ind i dansk bordhockey er dog vanskeligt at sige.Formand for landets førende klub Fremad Eagles Bjarne Axelsen udtaler:


Jeg ser ikke noget problem i Vuvuzelaen i DBHU Grand Prixerne.
Om folk trutter i en Vuvuzela eller om man står og spiller ved siden af Anders Dodensig gør ikke den store forskel.
Jeg havde selv fornøjelsen af sidstnævnte i DM for hold 2010, og det var ikke for sarte ører.
I den sammenligning så jeg gerne en Vuvuzela indført som obligatorisk genstand i DM for hold, så modstanderen kunne blive truttet derhen hvor peberet gror.


 


Muligvis vil sommeren kaste lys over spørgsmålet.
Bordhockey.dk vil fortsat jagte en kommentar fra formanden for Ordenkomitéen i DBHU Michael Toft Nielsen.