Vendsyssel Masters 2010 (referat)

af | feb 20, 2010

Vendsyssel Masters 2010 blev en fed turnering – med et enkelt stænk nordjysk malurt, nemlig at flyet fra København ikke kunne lande i Aalborg hvorved Peter Madsen – sjællands bedste spiller – måtte flyve hjem til Kastrup, hvor han landede kl. 11:00.


Topskod!Dette var en træls ting men til gengæld var invationen af nye spillere, godt ført an af den nye liga SFO Cuppen på Skolegade Skole, et meget positivt og festligt indslag som gav en meget tæt og spændende B-gruppe, hvor det dog til sidst blev den rutinerede ravn Bjarne Rytter Sørensen der vandt finalen over Jørgen Jørgensen.


Emil Algrensen var dog også i semifinalerne i B-gruppen, hvor han pressede Bjarne Rytter Sørensen til en sudden victory i den første semifinale men dog måtte inkassere et nederlag på 0-2 i kampe.


Jørgen Jørgensen besejrede i den anden semifinale i B-gruppen Jess Ingemann Jensen, hvilket var interessant at se for Bjarne Axelsen, der jo som ung tilbragte mange aftener og nætter bl.a. i bil og til fester rundt omkring i Vendsyssel med netop disse to spillere.


Begge spillere viste dog godt spil.I C-slutspillet mødtes William Peiris og Kristian Holm Jensen i finalen hvor William Peiris trak det længste strå.
Den unge mand skabte iøvrigt sensation ved i ottendedelsfinalerne i DBHU Cuppens 5. afdeling at besejre Berthram Jellesen med 4-3 efter forlænget spilletid, hvorefter det også blev til sejr i kvartfinalerne på 1-0 mod Emil Algrensen.
Dog tabte han i semifinalen til Anders Dodensig med 4-6, hvorefter Anders Dodensig tabte finalen til Bjarne Axelsen med 1-4.


William Peiris havde iøvrigt besejret Oscar Fuglesang i semifinalerne i C-slutspillet, mens Kristian Holm Jensen i den anden semifinale besejrede Rasmus Sund Gade, men i begge semifinaler måtte der dog tre kampe til i serierne som blev spillet bedst af 3 kampe.


I D-finalen vandt Nicolai Brix Hansen over Crina Kristoffersen.


 


I eliteslutspillet vandt Bjarne Axelsen over en anden af lørdagens absolutte overraskelser Peter Østergaard Clausen, der kæmpede det bedste han havde lært men tabte 6-0, 6-2, 6-2 og 6-0 mod overmagten men dog godt støttet af sin kæreste Crina Kristoffersen.


Anders Dodensig, der lå nummer 2 inden slutspillet, mødte nummer 7 Berthram Jellesen og vandt sikkert.
Det samme gjaldt Michael Toft Nielsen mod Nico Lyksholm og Anette Engel mod Nicolai Dahl Jeppesen, men sidstnævnte havde dog været oppe siden meget tidligt grundet status i et lokalt supermarked.I elitesemifinalerne vandt Bjarne Axelsen over Michael Toft Nielsen men dog med et nederlag i én af kampene samt uafgjort i en anden som dog blev vundet efter 15 sekunders forlængelse, mens Anette Engel i et sandt drama besejrede Anders Dodensig med 4-3 i kampe efter at have været bagud med 0-3, men der blev dog kun råbt YES og PIS denne gang efter de respektive kampe.
Til gengæld råbte Anders Dodensig LORT og KOM NUUUU i adskillige situationer.
Et drama!!!!I finalen vandt Bjarne Axelsen over Anette Engel 4-0 i kampe.
Anders Dodensig blev 3 efter sejr på 4-3 i kampe over Michael Toft Nielsen.


 


Ungdomsfinalen blev vundet af Anders Dodensig over Berthram Jellesen, mens Nicolai Dahl Jeppesen blev 3.


 


Bjarne Axelsen slog Michael Toft Nielsen i Old Eagles Trophy 2.
5-1, 2-1, 7-1, 7-3, 7-0, 5-3 og 7-3.