Vejgaard nummer 7

af | apr 14, 2005

Redaktionen bag hjemmesiden har modtaget et referat fra 7. afdeling af Vejgaardmesterskabet 2005.

Af Bjarne Rytter Sørensen:

Tirsdag aften blev 7 afdeling af Vejgaard Mesterskabet i Bordhockey spillet hos formanden. Der var 3 deltagere nemlig Michael Toft Nielsen, Regnar Rytter Sørensen og Bjarne Rytter Sørensen.

Det blev en god turnering hvor man grundet det lille deltagerantal besluttede at spille en indledende pulje hvor alle mødte hinanden 3 gange hvorefter de to bedst placerede spillede finale. Turneringens resultater blev således:

Indledende Pulje

Bjarne Rytter Sørensen-Michael Toft Nielsen            2-6, 1-4 og 1-6

Michael Toft Nielsen-Regnar Rytter Sørensen           2-2, 3-0 og 3-1

Bjarne Rytter Sørensen-Regnar Rytter Sørensen       5-1, 2-2 og 6-2

FINALE:

Michael Toft Nielsen-Bjarne Rytter Sørensen        2-1, 3-0 og 4-1

Efter turneringen konstaterede RS spørgende overfor BS “Jeg fatter simpelthen ikke hvorfor du får alle de tæsk mod de andre når du stort set hver gang vinder stort over mig” Dertil svarede BS tørt “Det forstår jeg godt for jeg kan enten vælge at holde på målmanden og glemme backen eller omvendt” Men BS erklærede sig ellers tilfreds med egen indsats og resultat. Vedrørende afslutningen af turneringen blev det aftalt at MT og BS ville tage ind og snakke med en forretning i Aalborg og høre hvor lang tid de skal have til at lave indgravering i pokalerne og så blot fortsætte indtil disse er færdige.