Tvivlen: Hvor var hun?

af | okt 6, 2008

To dage efter Anette Engels overnaturlige præstation i finalen i 2. afdeling af Jysk Cup 2008 hvor hun besejrede Bjarne Axelsen er tvivlen begyndt at melde sig.

Hvordan kunne hun spille så godt efter hun kun med det yderste af lillefingerneglene havde besejret Nicolai Dahl Jeppesen i semifinalen?

Hvor var hun i minutterne op til finalen?

Bordhockey.dk har foretaget en undersøgelse blandt flere af de tilstedeværende spillere og ingen har kunnet kaste lys over hvor den danske mester for kvinder befandt sig i minutterne op til den historiske kamp.

Hvad værre er:
Anette Engels konkurrenter er uhyre bange for at udtale sig om sagen og vil ikke lægge navn til citaterne.En anonym kilde udtaler til bordhockey.dk:
“Jeg finder det dybt forunderligt at Anette Engel tidligere på dagen kunne levere en så slatten indsats i vores holdkampe, når hun allersidst på dagen spillede sig sådan op! Det stinker langt væk”, siger den anonyme kilde.


En anden lige så anonym kilde udtaler:
“Det er fucking underligt at hun pludselig spillede så godt.
Jeg mener jeg så spor efter hønsefoder på toilettet men er ikke sikker, da der var meget mørkt på toilettet”


En tredje anonym kilde udtaler:
“Egentlig finder jeg ikke hendes præstation så underlig.
Jeg har hele tiden sagt til hende at hun godt kunne nå det, og nu nåede hun det endelig”


En fjerde anonym kilde giver den tredje anonyme kilde ret:
“Det er ikke så underligt det kunne ske.
Indenfor de første 3 sekunder havde Anette scoret de første tre mål som selvfølgelig på normal fair vis blev talt med, og i det hele taget mener jeg der internationalt bør indføres en regel at hvis man samtidig ryster bordet mere end 7,9 på Richter-skalaen skal det være ok at score tre mål indenfor de første tre sekunder af kampen, ligesom det selvfølgelig skal være lovligt efterfølgende at underkende andres mål scoret lige så hurtigt i takt med den øgede egocentrisme som breder sig i den danske befolkning for ligesom at tilpasse bordhockey de moderne tider, men til gengæld medfører det så også mindre og færre fødselsdagsgaver to dage senere samt minimering af naturalier et stykke tid”
Kilden understreger, at vedkommende ønsker at være totalt anonym af frygt for repressalier af mere ondskabsfuld art såsom ingen rejemadder fredag aften, manglende lagkage ved højtiderne samt strikketrøjer og cowboybukser ved alle fremtidige festlige lejligheder.

Bordhockey.dk respekterer selvfølgelig dette ønske!


De kommende dage vil bordhockey.dk undersøge påstandene om en transaktion fra Anette Engels konto til den kendte spanske læge Dr. Eufemiano Fuentes i dagene op til Jysk Cup 2.