There is something about the way the raven is cooked tonight!

af | okt 23, 2005

Der var fugleudflugt til den store stad i weekenden for Roasty Raven og Bjarnosaurus Ørn alias Bjarne Rytter Sørensen og Bjarne Axelsen, da de to havde valgt at sige “This weekend isn´t fucking long enough for tablehockey – let´s get our bird ashes to Copenhagen and see the show” Congratulations 2005 i anledning af 50 års jubilæum for det internationale melodi grand prix.


Roasty Raven havde tippet Nicole som vinder mens Bjarnosaurus Ørn håbede på danske Brdr. Olsen.

Ingen af disse gik videre til finalerunden og de to fugle blev hørt gnække…..”Der er noget FUCKING lusk med i spillet”, men det glemte de lystigt alt om da de pludselig så Brdr. Olsen komme gående stille og roligt ind på scenen til lyden af en specialudgave af “Walk Right Walk”.


Showet var helt fantastisk.


På turen frem og tilbage blev der fortalt mange anekdoter om Sir Cliff Richard og ikke mindst Roasty Ravens gamle og stadigvæk hedt brændende flamme Carola Rytter Sørensen, som vist snart optræder hinsidan i Väster Götlands hovedstad i julemåneden hvis det da ikke lykkes for de sorte fugles klub at headhunte vedkommende til Carola Cup 2005 på Vejgaard Bibliotek.


Afslutningsvis bør det nævnes at bufféten på en fantastisk kinesisk restaurant i Aalborg efter søndag aften ikke længere var FUCKING stor nok til at tilfredsstille Roasty Ravens mere og mere glubske og sultne mave.


 


Roasty Raven: “I don´t wanna go on with you like (FUCKING) that!!”På bestyrelsens vegne
Bjarnosaurus Ørn