Swiss Challenge Tour 2011 (facts)

af | okt 9, 2011

På dag 2 i Schweiz slog Bjarne Axelsen til.

For 5. år i træk deltog Bjarne Axelsen i Swiss Challenge Tour og ligesom i 2007, 2008, 2009 og 2010 blev det også i 2011 til sejr.

Bjarne Axelsen vandt 14 ud af 16 indledende kampe.
I semifinalen blev Claudio Brandillero besejret 4-0 i kampe.
I finalen vandt Bjarne Axelsen 4-0 i kampe over David Hasler.

David Hasler, der allerede lørdag i Swiss Open 2011 viste gode takter, havde ellers i indledende runde af Swiss Challenge Tour 2011 besejret Bjarne Axelsen to gange ud af to, så på forhånd håbede Bjarne Axelsen på en sejr til David Haslers schweiziske landsmand Etienne Flore i deres indbyrdes semifinale.

Det var da også tæt på for Etienne Flore, men i 7. og afgørende sæt bragte David Hasler sig foran med 1-0 med under 30 sekunder igen, og sejren så ud til at være hjemme.

På overraskende vis udlignede Etienne Flore fra Zürich imidlertid på en centrifuge til 1-1 bare 8 sekunder før tid.
Dermed skulle de to ud i forlænget spilletid.
Her var David Hasler skarpest og afgjorde sættet og dermed kampen.

Inden finalen var David Hasler i tophumør ovenpå de to flotte kampe i indledende runde mod Bjarne Axelsen, og da han bragte sig foran med 1-0 i den første finalekamp lignede han et godt bud på en senere vinder af Swiss Challenge Tour 2011.
Bjarne Axelsen fik imidlertid udlignet til 1-1 ret hurtigt og derefter stod der Fremad Eagles på resten.
På 6 forskellige tricks blev kampen servet sikkert hjem med tenniscifrene 6-1 og dermed havde Bjarne Axelsen fået sin første sejr denne søndag over den dygtige unge schweizer.

I kamp 2 – eller 2. sæt om man vil – stod der også Bjarne Axelsen på det meste.
David Hasler fik ganske vist igen en kanonstart og kom foran med 1-0 men Bjarne Axelsen fik igen vendt kampen og vandt den 4-2.

I 3. og 4. sæt blev der ikke scoret mange mål, men til gengæld var der lukket totalt ned for David Haslers angrebsspil.
Den samlede mængde skud på mål fra schweizeren i de to kampe kan maximalt tælles på to hænder og dermed kunne Bjarne Axelsen med hhv. 2-0 og 1-0 sikre sig sejren i 3. og 4. sæt og dermed samlet vinde kampen med sætcifrene 4-0.

Dermed var sejren i Swiss Challenge Tour 2011 hjemme.