Swedish Masters 2006

af | jan 30, 2006

Swedish Masters var en stor oplevelse for samtlige tre spillere fra Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev, da de deltog i verdens største turnering i weekenden. Det samme gjaldt vist også de tre spillere fra Global Ishockey Helsingør – de to danskere Lasse Søby og Peter Madsen samt islændingen Ulrik Vidarsson.

Bjarne Axelsen blev bedste dansker som nummer 80.
Næstbedste dansker blev Peter Madsen mens Peter Ørum blev tredjebedste. Derefter fulgte Lasse Søby og Michael Toft Nielsen.

Det var svært at få det præcise overblik over hvilke placeringer disse spillere havde fået, da der ikke var nogen opslagstavle med resultater, så vi må væbne os en smule med tålmodighed indtil verdensranglisten er opdateret.

Blandt de flotte resultater kan nævnes at Bjarne Axelsen slog den svenske VM-bronzevinder Peter Östlund fra Umeå BHK med 3-2 og den ungarske mester Gergely Regula med de samme cifre.

Michael Toft Nielsen spillede en flot kamp mod den senere vinder Alexei Zacharov og tabte kun med 2-5 i den indledende runde.

Peter Madsen fra Global Ishockey var en sejr over en ungarer fra at kvalificere sig til semifinalegruppen sammen med Bjarne Axelsen men glippede.

Lasse Søby indledte flot med tre uafgjorte kampe men fik senere efter sigende problemer med ryggen.

Peter Ørum gjorde det bedste i division 2 hvor der blev spillet om placeringerne 111 til 130. Her blev han nummer 3 ud af 20 spillere hvilket gav en placering som nummer 113 sammenlagt.


Der bør sendes en hilsen med stor tak til alle de frivillige mennesker der bidrog til arrangeringen af en så stor turnering i en dejlig Munktell Arena i Eskilstuna.

I øvrigt spillede de tre spillere fra Fremad Eagles konstant i 4 dage både på turen til Sverige, på færgen mellem Frederikshavn og Göteborg, på togturene mellem Göteborg og Eskilstuna samt på termainaler, banegårde etc. etc.

På sejlturen hjemad mandag blev der afviklet en miniturnering mellem to passagere – svenske Christer Andersson og finske Timo Lipsanen – og de tre fra Fremad Eagles Bordhockey.

Det var rigtig sjovt.

Vinder af SM Travel Tournament 2006 blev Bjarne Axelsen foran Peter Ørum, Michael Toft Nielsen, en overraskende god Timo Lipsanen og Christer Andersson.

Iøvrigt blev Fremad Eagles filmet af TV2/Nord i toget mellem Frederikshavn og Brønderslev.

Fra kl. 15.00 til 17.30 havde Fremad Eagles besøg af 24Nordjyske der besøgte de hjemvendte spillere der selvfølgelig optrådte på skærmen i de nye trøjer indkøbt under Swedish Masters 2006.

Indslaget vil sandsynligvis blive vist i rotation på 24Nordjyske torsdag den 2. februar 2006.