STIGA Danish Masters 2006….så er det nu!!!!!

af | dec 29, 2006

Få timer til STIGA Danish Masters 2006 i Brønderslevhallen……

Fra rygtebørsen forlyder det at Lasse Søby og Peter Madsen – to af efterårets store profiler i dansk bordhockey – allerede har slidt de første tre spil op i Bjarne Axelsens lejlighed hvor de residerer på egen hånd denne weekend for at være i skarp træning til at banke den nordjyske mafia i alletiders 3. udgave af den danske grand prix-turnering.

Peter Ørum har ligget på langs op til turneringen og har for første gang længe afsløret en smule nervøsitet forud for en turnering men det kan jo godt vise sig at blive en fordel i det lange løb.
Han virker tændt!!!

Mathias Langbak har siden HDM Cup 2006, hvor det blev til et meget knebent nederlag i finalen til Bjarne Axelsen, været forsvundet fra omverdenen og ikke engang på mobil været mulig at opnå kontakt med.
At alt dog er ved det gamle viste sig i timerne op til turneringen hvor den obligatoriske "Hvor spiller vi henne?" dukkede op på en klubkammerats mobil :-)))

Anette Engel har været voldsomt plaget af rygsmerter og angst for pengeskabe i juledagene mens Michael Toft Nielsen har assisteret sin klubkollega V. A. Larsen med at få skiftet statsborgerskab til det danske.

Bjarne Rytter Sørensen har været særdeles aktiv i valgkampen om pladsen som menigt medlem i DBHU´s bestyrelse og er ikke sønderligt tilfreds med spilletidspunktet men har efter sigende trænet til lyden af tonerne fra Aretha Franklins "Respect".

Hos Berthram Jellesen har der været tvivl om hvilken række han skulle stille op i??? (veteran, kvinde eller junior???) mens Anders Dodensig sammen med de to tvillingesøstre Ida og Mie har ligget i hemmelig træningslejr ved Hals hvor de har forskanset sig bagved et pigtrådshegn hvorpå der kun ses to store plakater med ordene "Det er omvendt dag idag" og "Skal du ikke øve den nede fra backen?"

Endelig har Jan Berggren Jensen ifølge særdeles pålidelig kilde trænet med larm i baggrunden på en fabrik i det tilfælde der nu skulle komme så mange tilskuere til turneringen at coaching fra klubbens formand Bjarne Axelsen ville blive svær.

Fra Bjarne Axelsen er det iøvrigt sluppet ud, at han sætter sine penge på en finale mellem Fremad Eagles unge håb og vicemester i Danish Masters 2005 Jan Berggren Jensen og Global Ishockey Helsingørs Lasse Søby, hvor Lasse i 7. og afgørende kamp må bukke under efter at være tæt på druknedøden i pølen af sved omkring ham.

I denne forbindelse skal det ikke nævnes at sidst de bedste danske spillere var samlet (Øresund Cup i København) blev det til en finale i Kent Nielsen Cup mellem Peter Madsen fra Global Ishockey og Bjarne Axelsen fra Fremad Eagles……

Fra Frederikshavn BK er eneste melding til pressen en halvofficiel udtalelse fra Carsten Nielsen med ordene "Jeg svæver på en lyserød sky".

At der i alle klubber arbejdes sammen er heller ingen undtagelse i arrangørklubben Fremad Eagles hvor skribenten bag denne artikel (anonym af frygt for repressalier) har erfaret at Nico Lyksholm i et mørklagt lokale i den nordlige del af Brønderslev skulle ha´ sagt ordene "Ingen må stjæle fra danmarksmesteren".

Nicolai Dahl Jeppesen er gået utraditionelle veje i sin forberedelse til årets sidste slag, idet han har forsøgt at lokke sine klubkammerater ud i ludomani ved at introducere pakkespil som en ny disciplin til den officielle træning mens han efter sigende selv har trænet i røg og damp i privaten….

Iøvrigt forlyder det fra Brian Robert Møller at han kommer tirsdag den 9. januar…………JA den er sgu go´ nok……tør vi tro på det???? :-)))Go´ kamp!! :-)))