Sportmaster Tour 2006/2007

af | sep 24, 2006

Brønderslev: fredag den 22. september 2006Onsdag indgik Lars Jørgensen fra Sportmaster og Bjarne Axelsen fra Fremad Eagles Bordhockey samarbejdsaftale vedr. ny europæisk bordhockeysamarbejde mellem Kroatien, Slovenien, Østrig, Schweiz, Tyskland og Danmark i det formaliserede samarbejde Sportmaster Challenge Tour 2006/2007.

Touren omfatter turneringer i de nævnte lande – i denne sæson med undtagelse af Østrig – m.h.p. at hæve niveauet i de pågældende lande og sikre flere spillere i turneringer på et lavere niveau end de fantastiske WTHT-turneringer.

De involverede turneringer i sæson 2006/2007 bliver Slovenia Open, Adliswil Open, Bembel Cup, Easter Cup (Påske Cup) og stor fælles afslutningsturnering i Kroatien i slutningen af juni eller starten af juli måned 2007 med uddeling af trofæer til de sammenlagt tre bedste i Sportmaster Challenge Tour 2006/2007.

Alle kan deltage i de pågældende turneringer, og de tre bedste resultater regnes når det endelige regnskab skal gøres op. Der vil som udgangspunkt blive en betaling på kr. 100 for deltagelse i de pågældende turneringer – dog stadigvæk med fri entré til Easter Cup (Påske Cup) den 7. april 2007 for alle medlemmer af Fremad Eagles Bordhockey.

P.t. er Bembel Cup 2007 fastsat til lørdag den 24. marts 2007 i Rodgau Dudenhofen ved Frankfurt i Tyskland.
Adliswil Open i Schweiz bliver sandsynligvis afholdt i februar måned.
Slovenia Open er fastsat til lørdag den 11. november.
Croatia Open som nævnt i juni eller juli måned 2007 i Kroatien.Det er mit håb at vi kan skabe et fælles projekt som kun gavner vores respektive lande.
Idéen er blevet til i den ånd som flere danske har slået til lyd for nemlig “En masse bordhockeykampe og så ellers hygge med mad, vin, øl, sjov og spas bagefter” i sommerferien 2007.

Det endelige startskud til projektet fandt sted lørdag den 8. juli 2007 på Rolf Lochers terrasse i Lützelflüh i Schweiz.
Fem dage senere i Menges i Slovenien og igen tre dage senere i Podsused i Kroatien begyndte idéen at ændre sig fra “Ha ha – det ku´ være sjovt” til “Vi gør det sgu” ligesom i dag for 32 måneder siden hvor Peter Ørum og undertegnede stiftede Fremad Eagles.

Ønsker nogen yderligere oplysninger fortælle jeg gerne :-)))Bjarne Axelsen
Fremad Eagles Bordhockey