Spænding i grand prix-turneringen!

af | feb 15, 2004

Efter Road House Grand Prix 2004, som var anden afdeling af grand prix-turneringen hos den lokale bordhockeyklub Fremad Eagles Brønderslev, er der fornyet spænding i kampen om den samlede grand-prix-titel.


I alt 12 lokale bordhockeyspillere er foreløbig tilmeldt grand-prix-turneringen i klubbens korte levetid på tre uger, og flere er på vej.


Weekendens grand prix blev vundet af Bjarne Axelsen efter særdeles hård kamp med Peter Ørum, der jo tog sig af sejren i den første grand-prix-afdeling.


Den kun 11-årige Lasse Sørensen viste dog lovende takter, og også Mathias Langbak og Henrik Jensen havde forbedret deres spil betydeligt siden den første turnering for en uge siden.


De afgørende kampe om førstepladsen mellem Peter Ørum og Bjarne Axelsen blev præget af stor nervøsitet fra begge sider, således at de rystede voldsomt da de korte og intense kampe på fem minutter var overstået.


Den første kamp vandt Bjarne Axelsen med 5-1 og den anden indbyrdes kamp endte uafgjort 2-2, hvorefter Peter Ørum tog sejren i sudden victory.


I kampene om tredjepladsen var Lasse Sørensen sikkerheden selv. Mathias Langbak blev besejret 3-2 i første kamp og 2-1 efter forlænget spilletid i deres anden indbyrdes kamp, hvilket betød at Mathias måtte tage til takke med en placering som nr. 4. Mod Henrik Jensen var Lasse Sørensen også iskold. Lasse slog Henrik sikkert 4-0 i den første kamp og senere på dagen 3-1 i returopgøret, og da Henrik tabte begge sine kampe til Mathias, blev Henrik nr. 5.


Der var også debut til tre helt nye bordhockeyspillere, nemlig Morten Bo Gramkow Thomsen, Brian Iversen og Lars Leen, som blev hhv. nr. 6, 7 og 8.


I den samlede stilling er det nu Peter Ørum og Bjarne Axelsen, der fører hver med 45 points, dog har Bjarne Axelsen den bedste målscore. Nr. 3 er Lasse Sørensen og Mathias Langbak hver med 32 points, og her er det Lasse Sørensen der har den bedste målscore. Nr. 5 er Henrik Jensen med 25 points mens Jess Philipsen som nr. 6 har 18 points.


Under hele stævnet var Torben Kanstrup Jensen helt klart dagens bedste dommer.


Han var hård og konsekvent og dømte til alles store tilfredsstillelse.


Næste turnering arrangeret af Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev er 1. afdeling af Road House Cup førstkommende søndag fra kl. 15.30 til 18.30 i Boligforeningen PM´s afdelingsbestyrelseslokale på Niels Bohrs Plads 2.


Næste afdeling af grand prix-turneringen afvikles lørdag den 6. marts fra kl. 14.00 ligeledes i Boligforeningen PM´s bestyrelseslokale for afdeling 11.