Sommer Cup 2005

af | jun 23, 2005

Det blev et rent Fremad Eagles-opgør i finalen af Sommer Cup 2005 i bordhockey i Frederikshavn, idet Bjarne Axelsen og Mathias Langbak mødtes i finalen. Da Jan Berggren Jensen fra Frederikshavn BK fik tredjepladsen, gik rødvinen for at tippe top 3 rigtigt til Letlandsfareren Peter Ørum.


Top 3 endte nemlig med Bjarne Axelsen og Mathias Langbak fra Fremad Eagles Brønderslev samt Jan Berggren Jensen fra Frederikshavn BK. Det var dog i den ene semifinale mellem Mathias Langbak og Jan Berggren Jensen, at der virkelig var spænding og nervøsitet.


Jan Berggren Jensen fra Frederikshavn BK havde vundet de to første kampe med hhv. 9-5 og 5-4 efter forlænget spilletid, men i den tredje, fjerde og femte kamp viste Mathias Langbak fra Fremad Eagles, at han er en meget disciplineret bordhockeyspiller. Han vandt disse kampe med hhv. 1-0, 2-1 og 2-1 og kunne dermed med 3-2 i kampe kvalificere sig til sin første finale nogensinde, hvilket da også udløste et lettelsens suk og et stort smil på læben efterfølgende.


I finalen vandt Bjarne Axelsen fra Fremad Eagles med 3-1, 2-0 og 4-3.
I kampen om tredjepladsen vandt Jan Berggren Jensen over en influenzaramt holdkammerat fra Frederikshavn BK Kenneth Nielsen med 4-1, 7-0 og 2-1 i den tredje og afgørende kamp.


Fra kvartfinalerne bør fremhæves de 4 uhyre tætte kampe mellem Kenneth Nielsen og Jørgen Jensen fra Frederikshavn BK. Her vandt Kenneth Nielsen med 2-1, 2-1, 1-2 efter forlængelse samt igen 2-1 i den fjerde og sidste kamp. Det var også nervepirrende og meget taktisk.
Claus Riis fra Frederikshavn BK viste også gode takter i kvartfinalen idet han kun tabte til Jan Berggren Jensen med 2-5, 4-5, 5-4 og 4-5 i nogle sande målorgier.

Slutstillingen:


1 Bjarne Axelsen Fremad Eagles
2 Mathias Langbak Fremad Eagles
3 Jan Berggren Jensen Frederikshavn BK
4 Kenneth Nielsen Frederikshavn BK
5 Jørgen Jensen Frederikshavn BK
6 Carsten Nielsen Frederikshavn BK
7 Palle Zinn Frederikshavn BK
8 Claus Riis Frederikshavn BK
9 Rene Christensen Frederikshavn BK
10 Bjarne Rytter Sørensen Black Ravens Vejgaard


Da turneringen ikke var annonceret rettidigt inden for fristerne i DBHU giver den kun 10 points til vinderen til den danske rangliste, 9 points til nummer to, 8 points til nummer tre etc. etc. etc.

Der var en hyggelig, afslappet og gemytlig stemning under hele turneringen.