Skoleledercup 2006

af | jun 15, 2006

Fremad Eagles Bordhockey besøgte onsdag Søndergade Skole for at fremvise bordhockey for en flok intetanende skoledere i Brønderslev Kommune.

Kristian Mølbjerg – der er viceinspektør på Søndergade Skole – havde nemlig i ret stor hemmelighed sammen med Bjarne Axelsen arrangeret denne happening i forbindelse med at lederne debaterede omstillingsparathed.


At skolelederne var omstillingsparate til at prøve bordhockey var der ingen tvivl om. Der blev i den grad gået til den, og der skimtedes flere ganske åbenlyse talenter i flokken af 17 mennesker.

Vinder af miniturneringen blev Hugo Sørensen, der er leder af 10. klassecenteret på Hedegårdsskolen. Han slog i en skarp finale Kim Højbo, der er skoleder på Serritslev Skole, med 3-0.

Der var blandt tilskuerne til finalen flere der mente, at netop fordi de på et tidligt stadie havde mødt Hugo Sørensen, så var det ikke muligt for dem at komme i finalen. Der var også flere der mente at der kune være fusket med lodtrækningen :-)))

Skoleleder på Skolegade Skole Torben Mikkelsen mente for eksempel at netop det faktum at han ikke havde hørt at en sejr gav tre points var årsagen til at to af hans kampe sluttede uafgjort. Han ramte dog også hovedet på sømmet da han sagde: “Jeg kan kun sige én ting – den eneste jeg har tabt til er Hugo”

Der var også en stemme (uidentificérbar) der nævnte at netop den kendsgerning at Fremad Eagles udsendte først viste et par tricks efter alle spilleres første kamp var årsagen til at netop DE ikke gik videre :-)))

Under alle omstændigheder er der et par skoleledere der ville kunne lære en hel del ved at tage en tur rundt på diverse skoler, finde de i Fremad Eagles aktive ungdomsmedlemmer Anders Dodensig, Nico Lyskholm, Berthram Jellesen og Lasse Penning og så ellers tage en kamp mod dem :-)))

Som et sidste lille kuriosum i en ellers alenlang perlerække af gode citater fra hin onsdag eftermiddag bør her citeres skoleleder på Toftegårdsskolen som vist nævnte noget i retning af at bordhockey jo var en god sportsgren for dem der ikke var så vilde med fysisk betonet sport……. Efter to kampe sagde hun: “Hold da op man kommer til at svede af det her”


God fornøjelse med træningen!
Vi glæder os til at besøge jeres skoler.


Nedenfor ses slutstillingen i Skoleledercup 2006:
1. Hugo Sørensen
2. Kim Højbo
3. Claus Jørgensen
4. Hans-Erik Tipsmark
5. Per Bøgh Johansen
6. Uffe Sørensen
7. Bodil Buch Nielsen
8. Gert Sørensen
9. Kirsten Ahlgren
10. Ove Dam
11. Torben Mikkelsen
12. Kristian Mølbjerg
13. Else Simonsen
14. Ebbe Dissing
15. Jørgen Dyrskjøt
16. Kurt Kristensen
17. Per Haugaard