SFO Cuppen APRIL

af | apr 21, 2010

Emil Algrensen blev vinder af SFO Cuppen April 2010 på SFO Månehuset ved Skolegade Skole i Brønderslev.

Nicolai Brix Hansen vandt indledende Round Robin med maximumpoints og spillede virkelig flot bordhockey, mens Emil Algrensen kom ind på en lige så sikker andenplads med kun et nederlag – nemlig til Nicolai Brix Hansen.

På tredjepladsen kom Jens Nordmark mens Rasmus Sund Gade blev nummer 4.

I finalen mellem de to bedste spillere mødtes altså Nicolai Brix Hansen og Emil Algrensen og denne gang med Emil Algrensen som vinder med 2-1.

Emil bragte sig foran på en dyb skyffel mens Nicolai udlignede på en Maltzev men kort efter bragte Emil sig på ny foran, denne gang med 2-1 hvilket også blev kampens resultat.

Nedenfor ses den samlede stilling i SFO Cuppen 2010:

Det hører dog med til historien at ikke alle har deltaget lige mange gange i SFO Cuppen 2010.
Til eksempel var Jens Nordmark med første gang i april måneds turnering og opnåede her en flot 3. plads.