SENSATION i Drejeskiven Cup 2006……

af | jun 25, 2006

En sensational finale…..


Bjarne Axelsen og Anette Engel mødtes i finalen i Drejeskiven Cup 2006.

Den lader vi lige stå et øjeblik……..


I semifinalen vandt Anette Engel sensationelt over Mathias Langbak efter fem dramaer i semifinalen.

Den første kamp vandt Mathias Langbak ganske vist med 6-1 men derefter begyndte højdramatikken.

Anette Engel vandt den anden kamp med 2-1. Mathias Langbak sikrede sig sejren efter forlænget spilletid med 3-2 i den tredje kamp. Den 4. og 5. kamp bød også begge på forlænget spilletid men her viste Anette en fantastisk defensiv kombineret med god udnyttelse af de chancer der opstod.

I den 4. kamp var Anette bagud to gange men vendte slaget og vandt 3-2 efter forlænget spilletid. I den femte og afgørende kamp havde Anette pucken det meste af tiden men i en kamp der ikke bød på de store åbne chancer til nogle af de to spillere måtte de efter fem minutters måltørke og stillingen 0-0 ud i en altafgørende sudden victory.

Her scorede Anette på en Maltzev til 1-0 og afgjorde slaget. Selv tårerne fik frit løb efter denne sejr fra Anettes side.

Bjarne Axelsen og Jan Berggren Jensen gentog finalen fra Sommer Cup 2006 i den anden semifinale hvor Bjarne Axelsen vandt knebent med 2-1, 3-2 og 4-2. Det var i alle kampe de berømte små marginaler der afgjorde den – måske – moralske finale……..

I finalen vandt Bjarne Axelsen over Anette Engel med 4-0, 4-2 og 7-3.

Jan Berggren Jensen slog Mathias Langbak i kampen om bronzemedaljen i den åbne klasse med 4-2, 2-3, 2-3, 2-1 og 4-2.


I ungdomsrækken mødtes Jan Berggren Jensen og Mathias Langbak i finalen. Her vandt Jan Berggren Jensen med 4-0, 5-4 efter forlænget spilletid og 3-2.

Berthram Jellesen sikrede sig bronzen med en sejr på 2-0 og 3-2 efter forlænget spilletid over Anders Dodensig.

De to specialpriser til fotografer der har ydet en særlig indsats for Fremad Eagles Bordhockey gik til Peter Nielsen og Kenneth Nielsen


Nedenstående foto forestiller fra venstre mod højre Mathias Langbak, Peter Nielsen, Jan Berggren Jensen, Bjarne Axelsen, Anette Engel og Kenneth Nielsen. Forrest Berthram Jellesen.
Anette og Jan varmer op – få minutter efter stod det 6-0 (til AE)Anders og Nico spiller kvartfinale for ungdom…..