Rygter: Axelsen skifter til Gladiators Plzen

af | apr 26, 2009

Siden fredag har rygterne løbet stærkere og stærkere:
Nummer 1 på DBHU Ranglisten og 6-dobbelt dansk mester i elite Bjarne Axelsen skifter til den tjekkiske klub Gladiators Plzen.

Ifølge særdeles pålidelige kilder skulle klubskiftet være nært forestående eftersom Bjarne Axelsen skulle kunne spille med i Tjekkisk holdmesterskab 2009.

"At jeg skulle skifte til Gladiators Plzen kan jeg hverken be- eller afkræfte" forlyder det fra Bjarne Axelsen.

"Gladiators Plzen er en spændende klub med verdensmesteren for veteraner Pavel Plesak samt gode bekendte i Vaclav Pikl og Martin Zenisek, som jeg begge har mødt i play off, samt spillere som Jan Kubernat og Stanislav Suchy og den måske øjeblikkeligt bedste kvindelige bordhockeyspiller i Tjekkiet Marketa Pilarova – bare for at nævne nogle af spillerne", siger Bjarne Axelsen.

Pavel Plesak har iøvrigt sammen med Bjarne Axelsen verdensrekorden i antal vundne nationale rankingturneringer idet Pavel Plesak i Tjekkiet og Bjarne Axelsen i Danmark hver har vundet 42 nationale rankingturneringer.

"Det er dog totalt uaktuelt på nuværende tidspunkt at tale om et klubskifte eftersom det danske transfervindue først åbner efter afslutningen på DM ELITE og derefter er åbent til og med 31. juli", siger Bjarne Axelsen.

På spørgsmålet fra bordhockey.dk om et eventuelt klubskifte skal ses som en utilfredshed med at det ikke lykkedes at få spilletilladelse i de svenske holdmesterskaber er Bjarne Axelsen blankt afvisende:

"Det er en konklusion uden nogen som helst fornuft. At Fremad Eagles får mulighed for at deltage i svenske holdmesterskaber er jo fantastisk men det er jo fuldt ud forståeligt at man i Sverige ikke bare åbner op for tilstrømningen af en masse udenlandske storhold til deres unikke holdmesterskab, som måske i virkeligheden er verdens fedeste bordhockeyturnering", siger Bjarne Axelsen.


Det forlyder også at den endelige aftale med Gladiators Plzen blev forhandlet på plads med Vaclav Pikl og Martin Zenisek under meget private former hos den schweiziske spiller Rolf Locher under den schweiziske dobbeltweekend i marts, hvor Bjarne Axelsen iøvrigt besejrede Vaclav Pikl fra Gladiators Plzen i finalen i Swiss Sportmaster Stop mens det i kvartfinalen blev en sejr mod Martin Zenisek – ligeledes fra Gladiators Plzen.


Også her er Bjarne Axelsen dog blankt afvisende:
"LOL; I skyder i blinde", siger Bjarne Axelsen med et grin til bordhockey.dks reporterteam.

"Det er rigtigt at Zenisek, Pikl samt iøvrigt Erik Schlechta og Lukas Vacek sammen med Anette (Engel red.) og jeg boede privat hos Rolf Locher i Lützelflüh i Schweiz under den schweiziske dobbeltweekend, men for det første blev der ikke meget tid til hyggesnak da vi alle var trætte ovenpå turneringerne og at der skulle være blevet diskuteret kontrakt og klubskifte her er helt hen i hegnet", siger Bjarne Axelsen.


Kilder udtaler dog følgende til bordhockey.dk:
"Jeg så Axelsen og Zenisek flere gange i intim samtale under Czech Open 2009 og hørte dem tale om Svitavy hvor Tjekkisk holdmesterskab skal foregå og om hvor lang tid det tager med tog fra Prag til Svitavy.
Desuden så jeg Axelsen skrive under på nogle papirer.
Det er også meget mærkeligt at Axelsen pludselig slår Plesak, da det inden Czech Open var en af de få tjekkiske spillere som han aldrig tidligere havde slået
"

Kilden tør dog ikke stå frem af frygt for hvordan en ærlig udmelding vil blive modtaget.

bordhockey.dk har dog forelagt Bjarne Axelsen disse informationer og hans svar var følgende:

"Boller fra Koberg; selvfølgelig taler jeg med Martin (Zenisek red.) ligesom jeg taler med 100 andre mennesker under en turnering som Czech Open. At en anonym kilde forfalder til at tro at der skulle være en sammenhæng mellem en sejr på 4-2 over Plesak og et skifte til Gladiators er simpelthen for langt ude.

Skulle Bjarne Rytter Sørensen så skifte til Atletico Göteborg fordi han engang slog Henric Andersson eller skulle Hans Österman så skifte til østrigsk bordhockey fordi han tabte til Stefan Dietachmayr", spørger Bjarne Axelsen retorisk.


Som om det ikke var nok forlyder det også at Michael Toft Nielsen måske er på vej til en ny klub, idet Hvide Ulve skulle være interesseret.

Flere brugere af internetportalen Facebook har set Toft Nielsen skrive "Snart skal jeg danse med ulve" og trods Toft Nielsens filminteresse menes det ikke at være Kevin Costner han hentyder til, ligesom heller ingen med kendskab til Toft Nielsen mener at han skulle være kandidat til Vild Med Dans.

Det har ikke været muligt for bordhockey.dk at få en kommentar ud af Michael Toft Nielsen.


Kun fremtiden vil vise om der er (bordhockey)hold i spekulationerne.