Rutineret Nico i landsholdstrøjen

af | okt 8, 2008

Hver spilledag – nye overraskelser!

Nico Lyksholm trådte i karakter til Brønderslevmesterskabet 2008 # 13.

For det første vandt han indledende runde med en sejr i sidste spillerunde over Bjarne Axelsen på sikre 3-0.
Dermed fik han også revancheret det ærgelige nederlag på 1-3 efter en god indsats i kvartfinalen i Jysk Cup afdeling 2.

For det andet lykkedes det Nico Lyksholm – efter nederlag i semifinalerne til Anette Engel – at besejre Nicolai Dahl Jeppesen med 4-1 i kampe i opgøret om tredjepladsen i Brønderslevmesterskabet 2008 # 13.


Nico Lyksholm udviste de tre egenskaber som en ægte ørn skal være i besiddelse af ifølge Fremad Eagles værdigrundlag Fantasi – Energi og Begejstring.

I finalen var der ikke topspænding med derimod tænding.
Bjarne Axelsen virkede en anelse hævntørstig efter at besejre Anette Engel og det skete eftertrykkeligt med sammenlagt 18-2 i 4 kampe efter en sejr i indledende runde på 5-0.
Denne gang blev der ikke taget let på opgaven – heller ikke i kampens første 30 sekunder.

Michael Toft Nielsen og Dan Poulsen tørnede igen sammen i play off om 5. pladsen – denne gang med en sikker sejr på 4-0 i kampe til Michael Toft Nielsen.
Dermed fulgte Michael Toft Nielsen op på den gode stime mod Dan Poulsen, som han også besejrede i kvartfinalerne i Vendsyssel Masters 2008 samt i kampen om 5. pladsen i Milly Axelsen Trophy 2008 September 2.

Anders Dodensig hvilede på laurbærene ovenpå den fornemme sejr i ungdomsklassen i Coppa Angela 2008 og nøjedes med at vinde kampen om 7. pladsen over den evigt fightende Mathias Hansen.