Rendezvous i Tyskland og Sverige

af | mar 7, 2005

Tre af medlemmerne fra Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev deltog i weekenden i internationale turneringer.


Bjarne Axelsen og Peter Ørum spillede med i den store internationale turnering Heavy Hitter Cup 2005 i tyske Bonn, hvor det for Bjarne Axelsen blev til en 6. plads mens Peter Ørum blev nummer 19 ud af 40 spillere.


For Bjarne Axelsen medførte det avancement på verdensranglisten til en plads som nummer 385.

I ottendedelsfinalerne vandt Bjarne Axelsen over Thomas “Cocky” Cornelius fra Frankfurt Gothers med cifrene 3-1, 5-0, 3-4f og 3-2 mens det i kvartfinalen blev et nederlag til Frank “Funkystein” Schauer fra Rheinachse Köln, som er nummer 2 på den tyske rangliste, med cifrene 1-3, 1-2, 0-3 og 1-2.


Peter Ørum vandt B-slutspillet ved først at besejre Lomo fra Schlicktown Wilhelmshaven, i semifinalen The Lion fra Frankfurt Gothers og i finalen Tim Tigges Frostflipper fra Satyrion Berlin.


Af andre flotte resultater kan det nævnes at Bjarne Axelsen undervejs slog Rene Box Albers fra VfP Friesland med 3-0 til trods for at Rene Box Albers ellers suverænt blev vinder af grundspillet. For Peter Ørum lykkedes det i grundspillet at spille uafgjort 3-3 mod den senere vinder Tim Gartner Jiminator fra Rheinachse Köln.


Turneringen blev iøvrigt vundet af Tim “Jiminator” Gartner fra Rheinachse Köln, der i finalen slog Frank “Funkystein” Schauer” ligeledes fra Rheinachse Köln.


———————————————————–

Bjarne Rytter Sørensen deltog i Göteborg Royal Ocean Race 2005 i Sverige, hvor han blev mange erfaringer men desværre ikke ret mange points rigere. Bjarne Rytter Sørensen blev nummer 39 ud af 39.


Det forlyder fra Bjarne, at han er godt tilfreds og at det var en rigtig hyggelig turnering. Her er nogle udvalgte resultater som Bjarne har tilsendt os med Bjarne Rytter Sørensens modstandere nævnt først.
Hans Östermann – BRS = 8-0
Anders Larson – BRS = 6-2
Hedvig Olsson – BRS = 5-0
Jari Sahlgren – BRS = 4-2
Martin Arenlind – BRS = 4-1
David Andersson – BRS = 4-0
Hans E. Lindqvist – BRS = 6-5


Turneringen blev vundet af Stefan Edwall fra Stockholms IK.


———————————————————–

Næste turnering for de nordjyske bordhockeyspillere er 4. afdeling af Nordjysk Mesterskab 2005 der afvikles på lørdag den 12. marts 2005.