Play Off Statistik :-)))

af | jun 28, 2005

Snart vil du på denne side kunne se en masse statistik omkring ALLE Play-Off-kampe i 2005.


Pr. 28. juni 2005 er der spillet 11 turneringer i bordhockey i 2005 hvor systemet med bedst af fem kampe i kvartfinaler, semifinaler, finaler samt placeringskampe er blevet brugt – altså det der populært kaldes PLAY OFF.


Som en lille godbid og forsmag på den færdige statistik kan det nævnes at Kenneth Nielsen og Jan Berggren Jensen fra Frederikshavn BK eksempelvis har mødt hinanden 4 gange i PLAY OFF indtil nu, hvor det interne regnskab siger 2 sejre til hver.


Lasse Penning og Peter Ørum fra Fremad Eagles Brønderslev har spillet mod hinanden 8 gange i PLAY OFF, hvor Peter Ørum fører 5-3.


Carsten Nielsen fra Frederikshavn BK og Peter Ørum har kun mødt hinanden 1 gang i PLAY OFF med sejr til Carsten Nielsen til følge.


Det er bare et par eksempler på interne opgør i PLAY OFF.
Meget mere statistik er på vej.


Afslutningsvis kan det nævnes at Kenneth Nielsen fra Frederikshavn BK og Bjarne Axelsen fra Fremad Eagles Brønderslev er de eneste der har været i kvartfinalerne i samtlige 11 turneringer. Med til den historie hører dog at også Peter Ørum, Lasse Penning og Mathias Langbak har været i kvartfinalen i samtlige turneringer de har spillet – nemlig 10 stk.Fortsat go´ bordhockeyrig dag :-)))