Pardubice Open 2006 – referat

af | okt 18, 2006

Mike Dahl meldte forfald med en skadet arm og Bjarne Axelsen kom i A-slutspillet.

Det blev status i Pardubice Open 2006 i bordhockey i Tjekkiet.

I indledende runde vandt Bjarne Axelsen bl.a. over Stanislav Kraus med 6-3 i en rigtig god kamp.
Af andre resultater f.eks. tre sejre med 8-0 samt 5-0 over Zoltan Szabo fra Ungarn, 4-3 over Zdenek Matousek og 2-2 mod den mangedobbelte ungarske mester Gergely Regula.
40 points i indledende runde, en 4. plads, 83-38 i score og kvalifikation til A-slutspillet.

I finalerunden blev det en vanskelig opgave men en plads som nummer 24 ud af 77 deltagere er alligevel det bedste resultat nogensinde for en dansker i Tjekkiet.
Resultatet betyder avancement på verdensranglisten, hvor Bjarne Axelsen nu er nummer 194 efter at være gået 15 pladser frem.

Honza Suchy vandt turneringen med finalesejr 3-0 i kampe over Michal Hvizd og fantomkampe i kvartfinalen mod en godt spillende Petr Tmej.
Tredjepladsen gik til vinderen af de sidste mange turneringer i Tjekkiet Lukas Turon.
Turneringen er en del af den tjekkiske liga Cesky Pohar 2006/2007 og havde deltagelse af spillere fra Ungarn, Slovakiet, Tjekkiet og Danmark.