Påske Cup 2006 – tilbageblik……

af | apr 16, 2006

Påske Cup 2006
af Bjarne Axelsen


Nørresundby Bank Påske Cup 2006 blev afviklet lørdag med Black Ravens Bordhockey som arrangør.


Igen et perfekt spillelokale med herligt ovenlys, god plads mellem bordene, gode og næsten nye borde og i det hele taget et godt forarbejde af Black Ravens Bordhockey.


Det er en fornøjelse at spille der efter min mening.
Tak til Bjarne og Regnar for jeres forberedende arbejde.


Arrangementsmæssigt var der ikke noget at komme efter.
Der blev spillet alle mod alle i indledende runde hvorefter der var en play off-fase. Traditionen tro er der i turneringer arrangeret af Fremad Eagles Bordhockey pokaler til de tre bedste i den åbne klasse – indkøbt hos en leverandør på Sjælland for at det ikke skal være løgn :-)))


Flotte pokaler som man kan være stolt over at ta´ med hjem uanset om man bliver nummer 1, 2 eller 3. Desuden er der medaljer til de tre bedste ungdomsspillere for at de også altid skal ha´ noget at spille om.

Det blev til en finale mellem Peter Ørum og mig og det er jo ikke første gang i verdenshistorien det er sket. En kamp som man efterhånden kender ud og ind da vi har mødt hinanden efterhånden i 2006 bordhockeykampe……

Det var heller ikke første gang at Peter og Mathias Langbak måtte ud i en femte og afgørende kamp i semifinalerne før Peter sikrede sig sejren på sikker udnyttelse af opståede chancer i den femte og afgørende kamp og vandt 3-1.

Sandelig siger jeg eder var det heller ikke første gang at Kenneth Nielsen og jeg mødtes i semifinalen hvilket jeg rigtig godt ka´ li´ da vores spil efter min tolkning ligger utrolig godt til hinanden. Det blev da også nogle pænt spændende kampe.

Jeg var glad for at vinde da Mathias Langbak sikrede sig sejren i Nordea Nytårs Cup 2006, så det var skønt at vinde en en-dags-turnering.

Sport og konkurrence er meget lærerigt……..
Man lærer at forfølge et mål, man lærer meget om sig selv og hvordan man håndterer forskellige situationer, og der er bordhockey ikke meget anderledes end så meget andet.


Jeg elsker vores fælles sport, og jeg nyder meget at se de unge mennesker på 10 og 11 år – Bertram Jellesen og Anders Dodensig – som nu har fundet netop DERES sportsgren. Det er dejligt at man ved opstarten af bordhockey har været med til at gi´ dem en masse oplevelser i deres liv.

Ud over nogle timers hård konkurrence hvor vi alle gør vores bedste for at nå vores mål, holder jeg meget af hygge bagefter og socialt samvær, så det var dejligt – Anette, Bjarne og Regnar – at vi havde mulighed for at pleje den side i mange timer efter turneringen.

Go´ musik, go´ mad og en masse gas :-)))

Tak for kampen!!!