Ørnene klar i Sverige

af | feb 13, 2009

Alle ørne skulle nu være vel ankommet til den svenske østkyst hvor Swedish Masters 2009 lørdag og søndag løber af stablen i Överum.

Såvel de to danske spillere Bjarne Axelsen og Nico Lyksholm der spiller hhv. sit 4. og 2. Swedish Masters samt de 5 svenskere Jimmy Eklund, Martin Arenlind, Andreas Andersson, Dan Engdahl og Lars Fridell skulle befinde sig glimrende.

Jimmy Eklund havde nogle mindre problemer med sin beklædning til weekenden men ved en snarrådig indsats fra formanden skulle det være lykkedes at få dette bragt i orden.

Det forlyder også fra det østsvenske at Nico Lyksholm og Bjarne Axelsen har fået Thai til aften men til beroligelse for klubkammerater og klubkammeratinder i Danmark drejer det sig kun om kyllingefileter med ris, grønsager og gul karry samt en lækker kyllingesuppe.

Størst forventninger stilles fra Fremad Eagles side i 2009 til Lars Fridell som jo i 2008 som tidligere vinder endda magtede at slutte under klubformanden.
Dette forventer man ikke sker igen.

Lars Fridell har muligheden for en topplacering og har da også tidligere vundet Swedish Masters.

Storfavorit er dog Hans Österman der er forsvarende mester efter i 2006 og 2007 at måtte afgive førstepladsen til hhv. Alexei Zakharov fra Rusland og Roni Nuttonen fra Finland.

Ingen af disse deltager i 2009 så største trussel fra udlandet må siges at være Alexei Zakharovs bror Ivan Zakharov samt en anden russisk spiller – Yanis Galuzo.