Øresund Cup 2005 – RESULTATET!

af | sep 26, 2005

Öresund Cup 2005 blev afholdt i weekenden i Helsingør.
En rigtig god turnering med mange gode spillere.

Turneringen blev indledt med en kamp mellem 3-dobbelt verdensmester Hans Österman fra BHK Möllan Rouge i Sverige og dobbelt dansk mester Bjarne Axelsen fra Fremad Eagles Brønderslev.
Sensationen indtraf!! Bjarne Axelsen vandt 3-1 efter en særdeles disciplineret indsats med ca. 50 tilskuere rundt om bordet.

For Fremad Eagles blev det generelt en meget flot turnering.
Både Peter Ørum og Bjarne Axelsen kvalificerede sig til A-slutspillet for de 24 bedste.

Det var en meget hård opgave. Peter Ørum blev nummer 24 og Bjarne Axelsen nummer 21. For Bjarne Axelsen lykkedes det at slå endnu et par af verdens bedste spillere nemlig Finn Fries med hele 7-3 og Rickard Sjöstedt med 5-4 samt nummer 4 i turneringen Henric Andersson med 3-2.

Mathias Langbak blev nummer 36, Michael Toft Nielsen nummer 42 mens Bjarne Rytter Sørensen blev nummer 50. Bedst af spillerne fra nabobyen Frederikshavn BK var Jan Berggren Jensen der blev nummer 26 efter nederlag i finalen i B-gruppen til Magnus Boivie fra Sverige.

Resultatet fra Mathias Langbak, Peter Ørum og Bjarne Axelsen betød at Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev blev bedste danske klub i turneringen.

Turneringen blev afviklet i de gamle værftsbygninger i Helsingør med flot udsigt til Kronborg og Øresund.