Nyt fra nordjysk bordhockey……

af | sep 29, 2005

4. afdeling af Fremad Eagles Tour 2005 blev afviklet onsdag i selskabslokalerne på Niels Bohrs Plads i Brønderslev.

Det blev en god turnering med 9 deltagere heraf 4 spillere som er kommet til indenfor den seneste måned.

I finalen mødtes Bjarne Axelsen og Peter Ørum for 3. uge i træk – denne gang med en sejr til Bjarne Axelsen på 4-0.
Det betyder også at Bjarne Axelsen fører Eagles Tour 2005 med 100 points.

Mathias Langbak viste storform og spillede nogle gode kampe men tabte de to vigtigste kampe til Peter Ørum med 2-6 og til Bjarne Axelsen med 1-5 hvilket gjorde at han igen missede finalen. Mathias har dog 74 points på den samlede andenplads og har dermed et forspring ned til Bjarne Rytter Sørensen og Peter Ørum der har hhv. 62 og 60 points og altså kæmper hårdt om den samlede tredjeplads.

Fra femtepladsen og nedefter er der storspænding.
De 4 unge talenter Bertram Jellesen, Anders Dodensig, Lasse Dyrnø Mathiasen og Alexander Sand Jacobsen slår hinanden på skift hvilket gør turneringerne meget spændende.
I den samlede stilling ligger Anders Dodensig bedst med 53 points mens Bertram Jellesen har 30. Bertram var dog bedst af disse spillere onsdag da han vandt kampen om femtepladsen over netop Anders.


I denne store midtergruppe med et stort felt af unge spillere befinder sig også “Gamle Ørn” – alias Peter Nielsen – der p.t. er Fremad Eagles ældste medlem på den gode side af de 40 år :-)))
Han havde onsdag problemer med “Roasty Raven” – alias Bjarne Rytter Sørensen – som slog Peter Nielsen i en træningskamp med 6-5 men dog spillede 2-2 da det virkelig gjaldt.

I den kommende weekend drager topørnene personificeret i Torjäger (Peter Ørum) og Axel Adler (Bjarne Axelsen) til Frankfurt for at deltage i den store tyske turnering Bembel Cup hvor Bjarne Axelsen sidste år blev nummer 10 mens Peter Ørum blev nummer 25. Begge spillere stiler i år efter at komme mellem de 20 bedste i en stærkt besat turnering der i år også har deltagelse fra Slovenien, Kasakhstan, Italien og Schweiz.
——————————————

Fra rygtebørsen:
Det forlyder at “Roasty Raven” (se andetsteds på siden) netop har investeret i en kendt butik i Oslo (Kondomeriet) med det formål at maximere indtægterne til gavn for den mod syd beliggende konkurrerende klub Black Ravens Vejgaard. Hatten af for det flotte initiativ.

Hvad der er ganske vist er at Kenneth Nielsen fra Frederikshavn BK allerede har meldt ud at han deltager i den af Fremad Eagles arrangerede turnering Nørresundby Bank Danish Masters 2005 lørdag den 3. december.

“I 2004 blev jeg jo nummer 4 hvad jeg var tilfreds med på daværende tidspunkt, men i år vil jeg vinde”, skulle Kenneth Nielsen ifølge særdeles pålidelig kilde ha´ udtalt.

Ellers har der i danske bordhockeykredse på det seneste været debateret en del omkring hvordan man tager face-off i bordhockey. Nogle af de nyeste medlemmer i Fremad Eagles har vist sig at være nogle af de mest fair til at tage en god face-off og det håber vi så sandelig at de bliver ved med at være. En face-off skal tages så pucken lander midt i midtercirklen og pucken skal være synlig for begge spillere når pucken droppes – selvfølgelig!
Debatten opstod fordi en sort fugl pludselig fløj forbi vinduerne på Niels Bohrs Plads i Brønderslev og skreg med en Rod Stewart-hæs stemme:

“This face-off wasn´t fucking good enough!!!”


Vi ses til træning i Fremad Eagles onsdag den 5. oktober fra kl. 16.00. HUSK tilmelding til Bjarne Axelsen på 28 34 43 40 SENEST tirsdag den 4. oktober kl. 18.00 ved opkald eller SMS.