Nummer 29 i Ceske Budejovice 2006

af | nov 11, 2006

Det blev en placering som nummer 29 ud af 62 deltagere til den lokale bordhockeyspiller Bjarne Axelsen da han i weekenden deltog i Ceske Budejovice Open 2006 i Tjekkiet.

I indledende runde var kampen om plads 5 og 6 som gav adgang til A-gruppen og plads 7 som ikke gjorde det meget intens.

Milos Sevr, Vladimir Studnicka og Bjarne Axelsen sluttede alle med 24 points men grundet bedre indbyrdes regnskab gik de to tjekker videre til A-gruppen.

Dermed gjaldt det B-slutspillet for Bjarne Axelsen.

Her var der mange interessante kampe.

Det blev til 11 sejre, 4 uafgjorte og 4 nederlag.

Dermed kvartfinale i B-slutspillet hvor Bjarne Axelsen blev besejret i to kampe af Zdenek Matousek med 8-4 og 4-3 efter sudden victory.

Dermed endte Bjarne Axelsen som en samlet nummer 29.

Det vel nok bedste resultat var uafgjort 2-2 mod Vladimir Studnicka i indledende runde samt en sejr over Tomas Hudec fra Slovakiet med 3-1 i B-slutspillet.

Tomas Hudec blev senere vinder af B-slutspillet.

Vinder af hele turneringen blev Lukas Turon der igen beviste at han er en formidabel bordhockeyspiller.

Han slog i finalen denne gang Stanislav Kraus som trak sig efter den 4. kamp hvor Lukas Turon var i spidsen med 3-1 i kampe.