Nordjysk Mesterskab 2007 – afdeling 3

af | mar 10, 2007

3. afdeling af Nordjysk Mesterskab 2007 blev afviklet fredag aften den 9. marts hos Brønderslev familie og firma idræt.

Efter indledende runde blev der spillet play off for de 8 bedste med kvartfinaler, semifinaler og finale samt kamp om tredjepladsen.

Der var comeback til Brian Robert Møller efter en pause på 15 måneder, og han spillede formidabelt offensivt og underholdende hockey med et højt tempo og nåede derved semifinalerne og slog som den eneste Bjarne Axelsen.

Bjarne Axelsen vandt indledende runde foran Anette Engel, Berthram Jellesen, Brian Robert Møller, Anders Dodensig, Nicolai Dahl Jeppesen og Nico Lyksholm og Bjarne Rytter Sørensen.

Johnny Pedersen kom lige nøjagtig ikke kom med i play off grundet et nederlag i den afgørende kamp til Bjarne Rytter Sørensen, som dog også viste glimrende spil i indledende runde bl.a. med to gange uafgjort mod Nicolai Dahl Jeppesen samt en gang mod Brian Robert Møller.

Nedenfor ses resultater fra play off:

Kvartfinaler:
Bjarne Axelsen – Bjarne Rytter Sørensen = 2-0, 4-2 og 5-4.
Anette Engel – Nico Lyksholm = 5-0, 4-0 og 3-0.
Berthram Jellesen – Nicolai Dahl Jeppesen = 3-0, 5-0 og 5-0.
Brian Robert Møller – Berthram Jellesen = 6-2, 0-5, 3-1 og 4-3.

Semifinaler:
Bjarne Axelsen – Brian Robert Møller = 6-2, 4-5, 10-2, 13-6 og 11-2.
Anette Engel – Berthram Jellesen = 5-0, 4-0, 6-1 og 4-3.

Kampen om tredjepladsen:
Brian Robert Møller – Berthram Jellesen = 1-5 og 2-5.

Finalen:
Bjarne Axelsen – Anette Engel = 5-3, 7-0, 4-1 og 4-2.

Den samlede stilling i Nordjysk Mesterskab 2007 ses på dbhu.bordhockey.dk og ved derefter at vælge TURNERINGER og regionale mesterskaber