Morten Gramkow fik sit gennembrud!

af | maj 3, 2004

Den unge Morten Gramkow fik sit afgørende gennembrud i bordhockey da Fremad Eagles Brønderslev afviklede 10. og dermed næstsidste afdeling af det nordjyske mesterskab i weekenden.

Morten Gramkow spillede en af sine bedste kampe nogensinde, da han i den afgørende kamp om kvalifikation til semifinalen slog Alexander Dunnigan med sikre 4-0.

Turneringen blev vundet af Bjarne Axelsen, der besejrede Peter Ørum i finalen.
Bjarne Axelsen og Peter Ørum er allerede sikre på hhv. første- og andenpladsen i kampen om det nordjyske mesterskab, mens Lasse Sørensen og Mathias Langbak kæmper en hård kamp om den samlede tredjeplads.

Lasse Sørensen, der nu er blevet 12 år, vandt i denne weekends turnering kampen om tredjepladsen over Morten Gramkow.

I den samlede stilling om det nordjyske mesterskab er Lasse Sørensen nr. 3 med 155 points mens Mathias Langbak som nr. 4 har 153 points.

Den kommende weekend afvikles 4. afdeling af DM.
Det sker søndag eftermiddag i kælderen under Niels Bohrs Plads 2 i afdeling 11 under Boligforeningen PM.

Her må frederikshavneren Kenneth Nielsen siges at være favorit.
Den 43-årige Kenneth Nielsen vandt seneste afdeling af DM i stor stil ved at besejre lillebror Carsten Nielsen i to meget spændende finalekampe.
Af øvrige kandidater til sejren i 4. afdeling af DM bør nævnes Lasse Sørensen, Peter Ørum, Vagn Kristoffersen og Bjarne Axelsen.

Desuden bør det nævnes at det er strømmet ind med invitationer til de danske bordhockeyspillere på det seneste.
Onsdag den 26. april deltager Bjarne Axelsen i en lokal turnering i Prag.
Lørdag den 29. april er Peter Ørum og Bjarne Axelsen med til de tyske mesterskaber i Berlin. Samme spillere deltager i sommerferien i en stor bordhockeyturnering i Ungarn.