Mathias Jacobsen vandt Skolemesterskabet 2013

af | mar 13, 2013

Det blev Mathias Jacobsen fra 7.a, der vandt finalen i Skolemesterskabet 2013 i Brønderslev Kommune, hvor han mødte Emil Algrensen fra 6.a.

Kampen blev spillet som ét sæt til 9 scorede mål, og efter en spændingsmættet indledning, hvor begge spillere stod rigtig godt i forsvaret med stillingen 1-1 og 2-2 til følge gennem flere minutter fik Mathias Jacobsen skabt afstand, da han gik fra 2-2 til 6-2.

Emil Algrensen ville imidlertid ikke gi´ sig og kom godt tilbage med reduceringer til både 3-6 og 4-6.

Igen fik Mathias Jacobsen scoret et par mål og opnåede dermed matchbold ved stillingen 8-4.

Emil Algrensen kæmpede til det sidste, men også kampens 13. mål blev sat ind af Mathias Jacobsen, der dermed hjemførte sejren med cifrene 9-4 og pokalen for øjnene af ca. 50 tilskuere i Mediateket på Skolegades Skole i Brønderslev.

Begge spillere leverede en særdeles publikumsvenlig kamp og viste begge flotte eksempler på hvor gode bordhockeyspillere de i virkeligheden er.

Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev venter nu spændt på et forhåbentligt snarligt come-back til Emil Algrensen, hvilket ville hæve standarden i de danske ungdomsturneringer betydeligt.