Martin i massiv modvind

af | aug 23, 2009

Søndag aften valgte formanden for bordhockeyklubben Copenhagen Icebreakers Martin Kirchgässner på sin hjemmeside at offentliggøre en intern samtale fra Facebook med Peter Ørum.

I samtalen henvises der til Peters Ørums familieliv, hvilket bestyrelsen bag Peter Ørums bordhockeyklub Fremad Eagles på ingen måde kan acceptere.


Bestyrelsens officielle udtalelse:
Vi tager skarp afstand fra at man kan foretage sig en sådan uigennemtænkt og nedværdigende disposition.

Desuden anbefaler vi samtlige vores medlemmer ikke at kommunikere med Martin Kirchgässner, medmindre man totalt har gennemtænkt hvad man vil citeres for.

Vi er rystede og føler med Peter Ørum.
At deltage i en meningsudveksling om vores fælles sport bordhockey er én ting men at offentliggøre private oplysninger fra en chat på en hjemmeside er for os afskyeligt og et udtryk for at redaktøren af den pågældende hjemmeside lider af en uhelbredelig og afskyelig form for narcissisme og mindreværd.
Vi appellerer desuden til at fornuften vil sejre, og dette indlæg vil blive fjernet omgående!Efter offentliggørelsen af førnævnte chat er det strømmet ind med reaktioner til bordhockey.dk og vi vælger at offentliggøre reaktioner fra de personer der tydeligt har tilkendegivet at deres meninger gerne må offentliggøres på nettet:


Jess Philipsen (Formand for Oraklet Support):
Jeg vil da håbe at medlemmerne i CIB ikke bakker op om deres tåbelige formand og den uærlige svinagtige handling har har lavet imod Peter Ørum…
Håber da at Ledelsen i dansk bordhockey vil give Hr. Martin K. en straf. Det Hr. Martin K har lavet imod Peter Ø. viser tydeligt at han er jaloux over hvad Peter har opnået både ved og væk fra bordet, tror det er på tide at Hr. Martin K. tar en timeout og lader bordhockey være bordhockey og vurderer om det han har gjort er ok.. 
I bund og grund er Hr. Martin K en FEDTKIND som ikke hører hjemme i bordhockey.
Michael Toft Nielsen
Martin Kirchgassners referat fra chatten viser med al tydelighed at CIB&#39s formand ikke har interesse i bordhockey som sport, men i stedet bruger sporten til at få tilfredsstillet sit store behov for negativ kontakt.
Det er sørgeligt at en person, der burde være foregangsmand for bordhockeyaktiviteter på Sjælland, bruger sin tid på at publicere en intern chatsamtale som han samtidig afslutter ved at sætte et negativt spørgsmåltegn ved Peter Ørums måde at forvalte sit privatliv på.

Jeg mener at Martin burde være voksen til at komme med en undskyldning for at sætte en anden persons privatliv i miskredit på sin klubs hjemmeside.
Det er et spørgsmål om der uden Peter Ørums og Bjarne Axelsens indsats for dansk bordhockey havde været en dansk bordhockeyklub ved navn Copenhagen Icebreakers, og den offentliggjorte chatsamtale viser også med al tydelighed, hvem der er interesseret i at støtte bordhockeyen i Danmark:

Martin: “Det morer os at bringe jer i affekt. Og det jo det det drejer sig om, siger i jo selv: At have det sjovt og spille hockey…”

Peter: “Selvom vi ikke er enige i alle ting ville jeg da hellere have dig og een flok andre danskere til at spille med til en turnering i f.eks. US. Hygge, opleve noget og vise at Danmark paa bordhockey fronten er klar til at spille løs for at vinde – og have sjov!”Nicolai Dahl Jeppesen:
Jeg er træt af Martin og alt hans uduelige pis.. 

Han er blevet den fedladne taber som er blevet til en tilskuer i stedet for en spiller. Han er tydeligt jaloux over at de professionelle får succes, mens han intet får.. Det resulterer så i at han skal gå og prikke til de voksne, indtil han får lidt opmærksomhed… Han har det hele i kæften, men intet ved bordet.

Det kunne være han skulle prøve at bruge mindre tid ved tastaturet og mere tid ved bordhockeybordet..

Tag dig sammen, Martin!


Anette Engel:
Hvor er det teenageagtigt at lægge samtaler ud på nettet mellem folk.
Det er totalt latterligt og repektløst over for andre mennesker.


Bjarne Axelsen:
Jeg har absolut ingen respekt for Martins valg i denne sag.
At offentliggøre en intern chat fra Facebook er for mig uacceptabelt og dybt personligt krænkende.
Desuden vil jeg godt pointere meget kraftigt at Peter Ørum fra starten af officiel dansk bordhockey har været en nødvendig forudsætning og givtig sparringspartner for den positive udvikling vi har oplevet i Nordjylland.
At du på denne måde skal opleve endnu engang at blive hængt ud på den pågældende parodi af en hjemmeside hører ingen steder hjemme og det kan jeg kun tage den skarpeste afstand fra.


Siden vil blive opdateret hvis flere reaktioner tilsendes redaktionen….