Måske flere spillere på vej til Fremad Eagles??!!

af | mar 31, 2005

Ved nyheden om nyt udenlandsk blod i Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev er der nu andre spillere der melder sig under fanerne.


Bl.a. vil rygter vide, at formanden i Frederikshavn Bordhockey Klub Jørgen Jensen er klar til at tørne ud for Fremad Eagles dog på et par betingelser.


Han ønsker en bil stillet til rådighed til transporten mellem Frederikshavn og Brønderslev samt en lejlighed i Brønderslev.


“Vi afviser ikke kravene fra Jørgen Jensen, men der er dog fra vores side én betingelse for at kigge på Jørgens tilbud”, udtaler Bjarne Axelsen, der er formand for Fremad Eagles. “Jørgens fantastisk dygtige søn og et af Danmarks absolut største talenter Jan Berggren Jensen skal følge med i handlen”


Jan Berggren Jensen præsterede for nylig i Nørresundby Bank Påske Cup 2005 at presse såvel den senere vinder Bjarne Axelsen i semifinalerne samt det unge stortalent Lasse Penning fra Fremad Eagles i kampen om tredjepladsen. Desuden vandt Jan Berggren Jensen for øvrigt over nummer to på den danske rangliste Peter Ørum fra Fremad Eagles med 4-1 i den indledende runde.