LasseNyt på banen med skelsættende nyt

af | maj 4, 2006

Nedenfor vises uddrag af LasseNyt5, som er formanden i Global Ishockey Helsingør Lasse Søbys nyhedsbrev.


Præsidentens finger er på vej tilbage

Det vil glæde mange at høre at Præsident Lasse Puckan Søby snart er tilbage ved fuld styrke, og at hans venstre tommelfinger heler fint. Præsidenten udtaler til LasseNyt at han forventer topplacering ved mandagens femte runde af SM.

SM4 Vundet af unge Peter Madsen


Udskudte SM4 blev afviklet 04. apr. og ligesom SM3 blev det med Unge Peter Madsen som vinder. Det ser ud til klubbens seneste stjerneskud er begyndt at vænne sig til sejrens sødme med sin anden SM sejr i træk. Største samtaleemne ved turneringen var ellers Præsident Søbys skadede tommelfinger, der betød at Lasse Puckan Søby, spillede hele turneringen med en hånd og i store smerter. Her på redaktionen tager vi hatten af for præsidenten. På andenpladsen kom den noget ustabile men talentfulde Lasse Housewife Thomsen, der i sin semifinale besejrede præsidenten. Med fjerde rundes resultater er der nu kommet fuldendt spænding i SM rækken inden de to sidste runder, i det Unge Peter Madsen og Lasse Puckan Søby begge er noteret for to førstepladser og to tredjepladser, og altså ligger helt lige.

WCL gik til Tomas Kjeldsen

Global Ishockeys næstbedste ranglistespiller Tomas Hajen Kjeldsen beviste at topplaceringen i Copenhagen Grand Prix ikke var et tilfælde, med sit hold Skalice Cowboys lykkedes det ham at erobre sin første store titel. og har nu endelig bevist at det ikke var et tilfælde med sølvet i sin gennembrudsturnering ved OL. Tomas Hajen Kjeldsen ydmygede den unge komet Peter Madsen, med en  klokkeklart 4-0 sejr i finalen (bedst af syv). Faktisk så det længe ud til at den eneste der kunne true Hajen, var den gamle mester Lasse Puckan Søby, der som den eneste slog Hajen i indledende runde, men med en fiberskade i kvartfinalen, brast publikums håb om en drømmefinale, og den gamle mester kunne derfor ikke forsvare sin titel.

COPENHAGEN GRAND PRIX

Tomas Hajen Kjeldsen blev bedste Globale dansker ved nyligt afholdte Copenhagen Grand Prix, med en flot syvende plads markerede han sig flot i det stærke felt. Petter Bengstsson vandt som forventet finalen mod den velspillende Martin Arenlind. Bedste dansker blev Bjarne Axelsen, der igen beviste han lige nu ikke har alvorlige konkurrenter i sit hjemland. Turneringen var en stor succes for CIB, der nu har fået adskellige nye medlemmer. Vi ønsker vores københavnske broderklub alt muligt held og lykke for fremtiden.