Lars Fridell til Fremad Eagles?

af | okt 20, 2008

Lars Fridell skifter til Fremad Eagles!


Verdens nummer 13 har besluttet fremover at tørne ud for de stribede med de grønne og hvide farver.

Lars Fridell er blandt verdens absolut største spillere og har tidligere vundet det svenske mesterskab i form af Swedish Masters 1999 hvor han blev den bedste af 125 spillere i verdens fornemste turnering.

Så sent som i 2007 blev han dog i samme turnering nummer 8 ud af 174 spillere.

Lars Fridell sikrer Fremad Eagles endnu et hop på verdensranglisten idet han går direkte ind som Fremad Eagles bedste spiller, hvilket også er historisk idet den 10-dobbelte danske mester (hhv. 5 for elite og 5 for hold) Bjarne Axelsen siden januar 2004 har siddet på den trone.

På verdensranglisten for klubhold stiger Fremad Eagles således til en position som nummer 9.

Det forlyder fra direktionsgangene i klubben med ørnelogoet at man satser på at stille et slagkraftigt hold til det næste World Club Championship – verdensmesterskab for klubhold – der ganske givet finder sted i 2009.
Hvor det bliver er ikke afgjort endnu, men der går rygter om Finland.

Formand Bjarne Axelsen bekræfter overfor bordhockey.dk at man er meget tæt på at signe med et verdensklassenavn i international bordhockey med rødder i landet med den fornemste bordhockeyhistorie og bekræfter også at den person der er tale om tidligere har vundet det svenske mesterskab for elite men at det er nogle år siden og afviser dermed at der skulle være tale om Hans Österman.

"Hans Österman tilhører sammen med Jacob Lindahl og Roni Nuttonen efter min mening bordhockeysportens treenighed og hvem ville ikke ønske disse spillere optræde i Eagles traditionsrige grøn-hvid-stribede klubtrøje men det er ikke ham der er tale om", afviser Bjarne Axelsen.


Desuden bekræfter klubformanden at den pågældende spiller sluttede under Bjarne Axelsen i dette års Swedish Masters hvilket passer på Lars Fridell der sluttede 39 mens Bjarne Axelsen blev 38.

Lars Fridell har vundet 7 guld, 8 sølv og 15 bronzemedaljer i svenske rankingturneringer gennem tiderne samt bl.a. VM-guld for Sverige i 2007 i Moskva, Rusland.

Han er p.t. nummer 4 på den svenske rangliste ud af 504 spillere.
Iøvrigt kun overgået af de tidligere svenske verdensmestre Hans Österman, Daniel Wallén og Stefan Edwall.