Klar til afgang mod KBH

af | maj 24, 2008

Vi sidder her i lufthavnen i Aalborg og venter på at gøre klar til check-in til flyvet til København, hvor vi senere idag skal deltage i den 3. udgave af Copenhagen Grand Prix i bordhockey.

Turneringen, der i såvel 2006 som 2007 er blevet vundet af topspillere fra broderlandet Sverige.

I 2006 var det Petter Bengtsson der i finalen besejrede Martin Arenlind – begge dengang fra BHK Möllan Rouge.
Martin Arenlind havde i sin semifinale slået Bjarne Axelsen ud.

I 2007 vandt den senere VM-firer Finn Fries Copenhagen Grand Prix med sejr i finalen over Kalle Bindekrans.
For at gøre dominansen fra den skånske klub BHK Möllan Rouge komplet var ikke kun de to finalister fra denne klub men også de to øvrige semifinalister Peter Stensmyr og Petter Bengtsson.

"Vores forventninger til turneringen er at vi vil gøre det så godt som overhovedet muligt.
Vi glæder os og ser frem til at møde nogle af de københavnske spillere som vi desværre ser alt for sjældent i Nordjylland."
Der bliver også svensk deltagelse i dette års udgave af turneringen idet David Nordström fra Atletico Göteborg og Jimmy Eklund der p.t. repræsenterer BHK Möllan Rouge spiller med.

Inden turneringen afvikler CIB – Copenhagen Ice Breakers – deres interne klubmesterskab, hvor de største forventninger stilles til Martin Kirchgässner men hvor man også skal lægge mærke til sportschef Jesper Madsen og vinderne fra 2006 og 2007 Rune Henriksen og Mathias Pedersen.

For Anders Dodensigs vedkommende er det første turnering nogensinde i København idet Anders jo ikke deltog i Copenhagen Cup den 19. april.


Desuden er det om få minutter første gang Anders Dodensig sætter sig i en flyvemaskine.

Med Fremad Eagles Bordhockeys heftige rejseaktivitet er det forhåbentlig ikke sidste gang.