Kirchgässner klar for Danmark

af | sep 13, 2009

Formanden for Copenhagen Ice Breakers Martin Kirchgässner afslører i 2. del af sit sommerinterview at han næste gang ikke melder afbud til landsholdet, hvis han kvalificerer sig til et internationalt mesterskab.


Martin Kirchgässner var jo oprindeligt kvalificeret for Danmark til VM 2009 i Ungarn på det yderste mandat men sprang fra.Unionsformand Bjarne Axelsen udtaler:
“Ja, Martin svigtede landsholdet før VM 2009 men tingene er jo så demokratisk skruet sammen i DBHU at kvalificerer man sig – og det beror jo på totalt objektive kriterier som points i de turneringer man deltager i – så skal jeg ikke være den der laver et stort nummer ud af det.
Der er no hard feelings. 
Desuden klarede landsholdet sig jo glimrende alligevel i Ungarn med sejre over Estland, Canada og ikke mindst værtsnationen samt placeringer foran veletablerede nationer som Tyskland og Østrig.

Jeg går ud fra han vil kæmpe for landsholdet – ikke kun individuelt men også i holdkampene og være til stede selv når han ikke spiller.
Det er forudsætningen hvis man vil opfattes som værende en del af holdet.
Personer der udelukkende går deres egne veje når de ikke selv er i centrum kan Danmark ikke bruge til noget som helst.
De skader mere end de gavner.
Dette er ikke møntet på Martin for det kan vi jo ikke vide om han gør når han aldrig har fået chancen før på landsholdet men en generel forudsætning hvis man som spiller og person skal være til nytte for Danmark ved internationale mesterskaber.”Læs hele interviewet med Martin Kirchgässner her:


http://www.copenhagenicebreakers.dk/


 


Brønderslev, søndag den 13. september 2009