Julebuk Cup 2009 #3

af | dec 22, 2009

Bjarne Axelsen og Anette Engel mødtes for anden uge i træk i finalen i Julebuk Cup 2009 som er Fremad Eagles decemberkonkurrence.


Det skal dog siges at turneringen denne tirsdag var ramt af afbud fra både Anders Dodensig og Nicolai Dahl Jeppesen, og Michael Toft Nielsen blev fanget i arbejdet for at træne penge til klubben.


Dermed blev den ene semifinale en kamp mellem Bjarne Axelsen og en af de nye spillere Jonas Rask Jensen, som faktisk gjorde det ganske godt i semifinalerne.


Bjarne Axelsen vandt dog 3-2, 5-3 og 3-2


I den anden semifinale mødtes Anette Engel og Nico Lyksholm.
Her var Anette Engel bedst og vandt 2-1, 3-1 og 4-2.I kampen om tredjepladsen viste Nico Lyksholm ingen nåde mod sin kammerat Jonas Rask Jensen, og Nico Lyksholm vandt kampen om tredjepladsen med 9-2 og 7-3.


I finalen tabte Bjarne Axelsen det første opgør med 1-2 og var derefter maximalt sulten efter at hævne dette nederlag og gik til den i de 4 næste kampe som blev vundet 3-0, 8-0, 9-0 og 8-1.Dermed er julefreden spillet ind hos bordhockeyspillerne hos Fremad Eagles, som ønsker alle sine medlemmer, venner og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul.