IACTA EST ALEA

af | apr 20, 2006

TERNINGERNE ER KASTET
Af Peter ØrumSidste gang emnet terninger var på tapet var netop som de danske delegationer var på vej mod Oslo og at vore kære Norske venner havde foretaget en “lodtrækning” til puljerne. Virkelig spændende lodtrækning må man sige :-))) Hvis nogen skulle ha&#39 misset indlægget så tøv ikke – det findes stadigt i Fremad Eagles bugnende nyhedsarkiv.


Denne gang er det ikke så meget lodtrækningsheld der er på tapet, men til gengæld har vi nu den store glæde at kunne flytte 2 afdelinger af DM til Sjælland. Global Ishockey – med Lasse Søby ved roret – har budt ind på 2 afdelinger af DM 2006.


Jeg er sikker på at DM 2006 bliver rigtig spændende. Masser af nye deltagere, nye spillesteder og ikke mindst rejsetid hvor hver klub har chancen for at pleje fællesskabet og lære hinanden bedre at kende end blot som kompetanter til turneringerne – det er så her terningerne kommer ind igen: jeg håber vi kommer til at få et DM med mange store kampe, masser af held og et enkelt drys maggi … hmm … magi.


Nu er håbet så at vi ved fælles face off kan få endnu mere gang i den danske bordhockey-verden. Flere spillere og måske flere klubber ville virkelig være rigtigt godt for os alle – og forhåbentligt resulterer det i flotte resultater til de større turneringer som afholdes i ITHFs regi.


DM 2006 – Over alle grænser flyver vi mere end nogen sinde.