Hvor ender Toft Nielsen?

af | maj 1, 2009

Sæbeoperaen om Michael Toft Nielsen fortsætter for hver dag med stadig større styrke.

Siden Michael Toft Nielsen selv meldte ud på Facebook at han snart skulle danse med ulve har rygterne svirret i det nordjyske bordhockeymiljø om at han ville skifte til Vendsyssel Hvide Ulve.

“Jeg har stadig ingen væsentlige kommentarer til denne sag”, siger formand for Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev Bjarne Axelsen.

“Én ting er dog helt sikkert; Fremad Eagles udleverer ikke Michaels spillercertifikat før denne sæson er forbi, da han ganske enkelt er omfattet af en kontrakt, der forpligter, og desuden vil jeg godt slå fast med syvtommersøm at Michael Toft Nielsen ikke har bedt om at få udleveret sit spillercertifikat”, siger Bjarne Axelsen.

Formand for Hvide Ulve Thomas Kragh er også sparsom med oplysningerne:

“Michael Toft Nielsen er en god spiller men vi har ikke ført forhandlinger med Michael Toft Nielsen om nogen kontrakt.
I det nordjyske bordhockeymiljø er det dog en offentlig hemmelighed at Michael Toft Nielsen har mere end flirtet med ulvene på det seneste og således konsekvent deltaget i deres klubmesterskab hvilket kun undtagelsesvis er muligt for spillere udefra.

Hvide Ulves enfant terrible Thomas Jespersen, der selv skiftede til ulvene tidligere på sæsonen fra Evolution BHK er dog mere direkte:
“Michael skifter til os – længere er den ikke”

Forelagt Thomas Jespersens bombastiske udmeldinger siger Bjarne Axelsen:
“Ja ja, det er ikke første gang Thomas Jespersen har været forudsigende men omvendt er det også hændt en del gange, at hans udtalelser har været de rene luftkasteller”, siger Bjarne Axelsen kryptisk.


Michael Toft Nielsen har selv båret ved til bålet så sent som fredag aften, hvor en promilleagtig udtalelse på Facebook involverede stort set samtlige klubber i Danmark.
En ekspert i dansk bordhockeykultur udtaler dog anonymt til bordhockey.dk:

“Michaels udtalelse er kun synsmæssigt fuldemandssnak.
Ingen tvivl om at beskeden er totalt gennemtænkt af Michael Toft Nielsen, der kun sjældent lader sig rive med følelsesmæssigt.

Enten betyder udtalelsen, at der er en fusion på vej mellem Hvide Ulve og Black Ravens da også ravnenes formand Bjarne Rytter Sørensen er set i hemmeligt møde med Thomas Kragh ved ulvene i Aalborg Zoo, hvor Michael Toft Nielsen så skulle være frontfiguren på dette fusionshold.

Det er dog langt mere sandsynligt at Michael Toft Nielsen ganske rigtigt skifter klub efter sæsonen men derimod til Torslev, da det – selvfølgelig helt bevidst – er den eneste klub han ikke har nævnt i sit kalejdoskopiske vue ud over det danske bordhockeylandskab.

Forelagt disse spændende informationer udtaler Bjarne Axelsen:
“Hvem ved; måske skifter jeg selv til Torslev.
Valget mellem Fremad Eagles, Gladiators Plzen og Torslev er ihvertfald ikke let”, siger Bjarne Axelsen.

bordhockey.dk vil følge enhver bevægelse tæt under lørdagens store DM-fest i Brønderslev.