Historien bag Fremad Eagles

af | jan 28, 2004

I 1980 startede Peter Ørum og Bjarne Axelsen i børnehaveklasse på Skolegades Skole i Brønderslev. Efter 10 års skolegang i hver sin klasse på samme årgang skildtes vejene efter 10. klasse.


2002 mødes de to igen i forbindelse med en stor nordjysk koncert. Efter den obligatoriske bytur står den dagen efter på chips og sodavand + noget helt nyt….bordhockey!!!


På sin private bopæl er Bjarne i besiddelse af et herligt stykke legetøj fra barndommen nemlig et stk bordhockeyspil.


Mange herlige aftener og mange kampe senere bl.a. bordhockey i et telt på en campingplads i Løkken snakker Peter og Bjarne om, at det da kunne være sjovt at stifte en klub og lave en hjemmeside. Peter tager sig af hjemmesiden og Bjarne laver vedtægterne, og fredag den 23. januar 2004 er Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev en realitet.


Lars Leen, som Bjarne mødte sommeren 2003 på en ferie til Estland, Letland og Litauen, er kasserer i Fremad Eagles og får ansvaret for, at Fremad Eagles aldrig nogensinde kommer til at give underskud, hvilket ikke kun er et mål men et mantra for foreningen.


Siden i fredags – for det er jo kun en uge siden (i skrivende stund) – har vi fået invitationer til to afdelinger af Europa Cuppen nemlig den 21. marts i Moskva i Rusland og den 1. maj i Prag i Tjekkiet, hvor bordhockeykonkurrencen afvikles samme sted som A-VM i ishockey.


Desuden er vi blevet inviteret til regionale turneringer i Sverige, hvilket vi er meget glade for og stolte over. Vi er Danmarks første bordhockeyklub og vi har allerede fået vores første sponsor, nemlig Dronninglund Installationsforretning.


Vi har udarbejdet prospekt og håber på det vil falde i det lokale erhvervslivs smag, for penge skal der til. Vi grinede af det i starten , men nu glæder vi os bare over, at vi med stiftelsen af Fremad Eagles sikrede Danmark en plads som bordhockeynation nr. 20.


Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev


Drømmen om en stor historie – historien om en stor drøm!!!


Udover alle grænser – flyver vi mere end nogensinde!!!