Henrik og Martin Brodin til Fremad Eagles

af | apr 1, 2005

Kl. nøjagtig 9.17 blev det afsløret at de to nye store verdensstjerner i bordhockey, som kommer til Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev med hjælp fra Nørresundby Bank er svenskerne Henrik og Martin Brodin, der kommer fra den svenske klub TK Tigers i Jönköping.


Henrik Brodin har netop vundet den store internationale turnering Budapest Open 2005 hvor Fremad Eagles Bjarne Axelsen til sammenligning blev nummer 11 ud af i alt 41 deltagere. Han er nummer 29 på verdensranglisten.


Martin Brodin der er nummer 76 på verdensranglisten og iøvrigt storebror til Henrik Brodin skal også optræde for Fremad Eagles til DM for hold i november måned.


Bjarne Axelsen der er formand i Fremad Eagles udtaler følgende:
Det er klart, at vores hold er markant styrket efter tilgangen af disse to svenske spillere, hvilket også betyder at der er andre spillere der må vige pladsen. Det er dog vores princip og har hele tiden været det, at tilgang af store stjerner aldrig må ske på bekostning af vores egne dygtige unge talenter. Derfor er Lasse Penning og Mathias Langbak, forudsat de beholder deres nuværende høje niveau, selvfølgelig sikret en plads på vores hold til hold-DM.

Derimod bliver det os ældre rutinerede spillere som Peter Ørum, Vagn Kristoffersen og jeg der må tage plads på bænken, og det gør jeg gerne for at sikre at vores unge talenter udvikler sig, og det vil de gøre med tilstedeværelsen af disse spillere.


Udover at optræde på Fremad Eagles hold er der aftalt 15 træningsweekender hvor svenskerne kommer til Brønderslev.


Nørresundby Bank er den primære årsag til at denne aftale kunne komme i stand. Idag den 1. april 2005 kl. 9.15 blev aftalen underskrevet foran blitzende kameraer og den danske TV-station TV2.

Nørresundby Banks eneste betingelse for at støtte dette projekt økonomisk er at det lokale hold fremover hedder Nørresundby Bank Eagles.