Hård kamp i 3. afdeling af DM

af | apr 26, 2004

Der var spænding hele eftermiddagen da 3. afdeling af DM i bordhockey søndag blev afviklet i afdeling 11 under Boligforeningen PM. Kenneth Nielsen, der tidligere havde tabt to finaler i det nordjyske mesterskab til Bjarne Axelsen, tog voldsomt revanche og sikrede sig sejren i den 3. afdeling af DM.Gennem hele dagen viste han storartet spil ved bordene og vandt da også den indledende runde hvor der blev spillet alle mod alle. I den indledende tabte Kenneth Nielsen kun til Jørgen Jensen med 2-1.I kvartfinalen gjaldt det Morten Gramkow som blev slået med 3-1. I semifinalen vandt Kenneth Nielsen over Peter Ørum med 3-1 og 6-0 altså sammenlagt 9-1. Den anden semifinale blev vundet af Carsten Nielsen, som spillede en overordentlig tæt kamp mod Vagn Kristoffersen. Efter to kampe var den samlede stilling 6-6 men i sudden victory scorede Carsten Nielsen det afgørende mål.Finalen blev ligeledes utrolig tæt. Kenneth Nielsen tabte den første kamp 1-2 men vandt den anden 2-0 og dermed sammenlagt 3-2.
Det er dog fortsat Bjarne Axelsen der knebent fører i kampen om DM med 55 points foran Kenneth Nielsen med 52, Lasse Sørensen med 50, Peter Ørum med 45, Vagn Kristoffersen med 42 og Carsten Nielsen med 38. Der er 11 afdelinger igen, så alt kan ske.
Lørdag blev det nordjyske mesterskab afgjort.
Bjarne Axelsen vandt 9. afdeling af DM med finalesejr over Lasse Sørensen på 1-0 og 2-1 altså sammenlagt 3-1. Lasse Sørensen slog i sin semifinale Henrik Agerholm fra Nørresundby med sammenlagt 11-1 mens Bjarne Axelsen i semifinalen slog Mathias Langbak med 8-1. Mathias Langbak fik tredjepladsen ved at besejre Henrik Agerholm med 4-3.
Selvom der resterer to afdelinger af det nordjyske mesterskab er Bjarne Axelsen sikker på at blive nordjysk mester idet han fører med 213 points foran Peter Ørum med 161, mens Mathias Langbak og Lasse Sørensen udkæmper en hård kamp om tredjepladsen i kraft af deres 139 og 137 points.Indtil videre har Bjarne Axelsen vundet 7 afdelinger af NM, mens Peter Ørum har vundet 2 afdelinger. Med afgørelsen er det nærliggende at tro, at Mathias Langbak og Lasse Sørensen vil præge de to sidste afdelinger, idet de virkelig har noget at spille for.Næste bordhockeyturnering er 10. afdeling af NM på lørdag den 1. maj i lokalerne hos afdeling 11 i Boligforeningen PM, hvor Fremad Eagles afvikler Data Team Nord Grand Prix 2004.