Guld i Oslo Open

af | sep 29, 2008

Nicolai Dahl Jeppesen fra Fremad Eagles vandt guld i ungdomsklassen i Oslo Open i Norge, som er en del af World Tablehockey Tour.

I finalen blev Kjetil Sagen besejret med 3-2 i kampe efter en føring til nordmanden på 2-0 i kampe.

I den åbne klasse blev Jimmy Eklund fra Sverige bedst placerede ørn som nummer 11.
Efter finalegruppen for de 24 bedste lå Jimmy Eklund på en flot 5. plads men tabte efter forlænget spilletid i den 7. og afgørende kamp til Peter Mørtvedt fra Norge.

Bjarne Axelsen blev bedst placerede dansker som nummer 12.

I finalegruppen for de 24 bedste spillere blev det en 7. plads men derefter et nederlag til den noget mere rutinerede Trygve Lie fra Norge.

P.g.a. flere overraskende nederlag i ottendedelsfinalerne til spillere der i finalegruppen var sluttet over Jimmy Eklund og Bjarne Axelsen endte det dermed med en 11. og 12. plads som dog er det højeste disse to spillere nogensinde har opnået i en World Tour BIG6.
12. pladsen til Bjarne Axelsen er det højeste nogensinde til en dansker i en af de 6 store World Tour-turneringer.

Anette Engel præsterede også sit hidtil bedste i en World Tour BIG6 med en placering som nummer 29 og efter et nederlag i B-kvartfinalen til Hans Øyvind Sagen fra Norge med 3-4 i kampe.

Nicolai Dahl Jeppesen blev nummer 38 mens Nico Lyksholm blev 40.

Efter turneringen går Jimmy Eklund frem på verdensranglisten hvorved Fremad Eagles også forbedrer sit samlede pointsantal.
Det tegner til at Bjarne Axelsen bevarer sin plads som nummer 49 på verdensranglisten.