Göteborg 2006 (Nu med billeder…..)

af | mar 4, 2006

Nøgne facts:


I bordhockeyturneringen Göteborg Royal Ocean Race 2006 blev Bjarne Axelsen fra Fremad Eagles Bordhockey vinder af B-slutspillet med sejr i kvartfinalen over Anders Larsson fra Athletico Göteborg, sejr over Markus Nilsson fra BHK Möllan Rouge i semifinalen og sejr i fem kampe over Martin Brodin fra TK Tigers Jönköping i finalen.


En helt igennem fuldstændig uvirkelig præstation udtaler Bjarne Axelsen til bordhockey.dk efter turneringen.

“Martin Brodin er nummer 69 i verden og jeg er nummer 279. Det burde ikke kunne ske”, siger Bjarne Axelsen, der under alle fem kampe i finalerne – og iøvrigt også i kvartfinalerne og semifinalerne – fik glimrende moralsk støtte fra Anette Engel samt Bjarne og Regnar Rytter Sørensen.

På et tidspunkt blev der endda fra Martins bror Henrik Brodin, der vandt Göteborg Royal Ocean Race, lagt ekstra pres på Martin, idet han sagde, at det ville være pinligt at være den første svenske topspiller, der tabte til en dansker i play off :-)))


Cifrene i finalen:
Bjarne Axelsen – Martin Brodin = 1-4, 3-1, 2-5, 3-0 og 4-3.


Den øvrige turnering – fra skribentens synsvinkel
af Bjarne Axelsen


Anette Engel blev nummer 27 mens Bjarne Rytter Sørensen fra Black Ravens Bordhockey der hører hjemme i Aalborg blev nummer 28.

Anette Engel slog bl.a. verdens nummer 208 – det svenske ungdomstalent – Markus Nilsson med 4-3 i den indledende pulje. Til sammenligning er Anette nummer 1078…..

Markus Nilsson vandt siden hen Göteborg Royal Ocean Race 2006 for ungdom ved at besejre sin evige rival Marcus Andersson fra Avesta i finalen. Marcus Andersson måtte siden hen gøre brug af badet på værelse 831 på Hotel Panorama kl. ca. 23.00 lørdag aften inden han bevægede sig mod banegården for at vente tre timer på et tog som skulle bringe ham 10 timer nordøst på fra Göteborg til Avesta…… Inden da havde han dog taget sig tid til at nyde dejlig men STÆRKT thailandsk mad sammen med den danske delegation :-)))

Bjarne Rytter Sørensens bedste resultat må unægtelig siges at være uafgjort 1-1 mod Martin Godolakis.

Under turneringen var der ægte Montreaux- og Hollywood-stemning takket være den i Vejgaard hjemhørende Regnar Rytter Paparazzi Sørensen, som specielt under finalen mellem Martin Brodin og Bjarne Axelsen hele tiden var på pletten. Resultatet glæder vi os til at se…… :-)))

I netop disse finaler var der hele tiden topspænding, og derfor vil jeg gerne benytte dette forum til at sige mange tak til Anette, Bjarne S. og Regnar for uvurderlig moralsk støtte og positive ord hele vejen igennem. Værdien af det er svær at beskrive men dejligt var det.Billederne forestiller fra venstre Bjarne A. og Bjarne S. i vild omfavnelse ovenpå triumfen; dernæst de to finalister Bjarne A. og Martin Brodin i de vigtige koncentrerede sekunder.

(Fotos er taget af Regnar Paparazzi Sørensen)Næste bordhockeyturnering for de nordjyske bordhockeyklubber er 4. afdeling af det nordjyske mesterskab der afvikles på lørdag i Aalborg.