Godt nytår alle ørne….

af | dec 31, 2007

Brønderslev
Nytårsaftensdag
Mandag den 31. december 2007


Hej allesammen


Endnu et fantastisk år er gået med rasende fart i Fremad Eagles historie.

Et år man vil tænke tilbage på med stor glæde og en vis stolthed.
Fremad Eagles har nået alle sine mål.
DM elite, DM ungdom, DM for kvinder, DM for veteraner, DM for hold, fremgang på verdensranglisten, flere spillere, udvikling af talenter, øget økonomisk stabilitet og råderum, udvikling af klubkulturen med rejser og sociale arrangementer og klubbens spillere som sparringspartner for andre spillere og klubber i ind- og udland.

For at kunne udvikle sin klub er det altafgørende at medlemmer på alle niveauer er villige til at øge en indsats for udviklingen af klubben.
Mottoet “Intet over klubben” skal gælde når man iklæder sig den stribede Eagles-trøje.
Som Eaglesspiller er man en ambassadør for klubben.
Man gør altid sit bedste og kæmper det bedste man har lært men selvfølgelig på en fair måde overfor både klubkammerater og spillere fra andre klubber.
Fight, fairness og flotte detaljer – måske helst i modsat rækkefølge – følger med at tørne ud for Fremad Eagles.

Når jeg ser unge spillere, der måske endda har haft en masse trælse oplevelser i andre idrætsklubber trække den stribede trøje over hovedet med stolthed bliver jeg stolt over og glad for at være formand for klubben, men stoltheden bliver ikke mindre når jeg ser en veteran banke en spiller i top 100 i Slovakiet eller en kvinde tvinge VM-sølvvinderen ud i bedst af 7 kampe i Finland eller en gammel ven og festpartner komme direkte ind fra lufthavnen og derefter banke alle i en mindre nordjysk turnering.

I det forløbne år har Fremad Eagles på alle niveauer og i alle kategorier præsteret det utrolige:

Anette:
Fremgang i umenneskelig grad på verdensranglisten og landets næstbedste spiller.
Det havde du og jeg og ingen drømt om da du holdt målmanden for mig når jeg skulle lave centerfinter.
Nu er det dig der scorer på centerfinten.

Michael:
2-1 over Imrich Blasko og A-slutspil i Slovakiet samt DM-bronzemedalje for elite.
Det havde du og jeg og ingen drømt om da jeg slog dig sikkert i kvartfinalen i Danish Masters 2004, hvor du var lige ved at stoppe med bordhockey bagefter – dog af andre grunde.
Dit aktivitetsniveau, holdånden og perfektionisme i arbejdet, sliddet med de unge og mange andre ting er eskaleret til store højder til gavn for dansk bordhockey.

Peter:
Din indsats for opstarten af dansk bordhockey skal ikke glemmes selvom du nu ofte residerer blandt mere eksotiske dyr end dem vi er vant til fra Danmark, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at havde der ikke været to lige store fanatister i sin tid der bare ville have mange til at spille bordhockey i Brønderslev, havde der intet eksisteret den dag i dag.


og så til ungdommen…..
Vi har så mange unge spillere at jeg nødigt vil nævne nogle frem for andre men jeg tvinges til at fremhæve enkelte bemærkelsesværdige præstationer.

Anders:
At slå mig 7-1 og 7-3 samt vinde Round Robin to dage i træk er vanvittigt.
Du fortjente dit hold-guld selvom du på dagen ikke var den bedste ungdomsspiller, men til gengæld var du til at regne med i hele optaktsfasen og selvom du hader lige så meget at tabe som alle andre forlader du aldrig bordet.
Du bliver til den bitre ende, og det vil komme dig til gavn i fremtiden.

Nicolai:
Nordjysk mester for ungdom, vinder af Nytårs Cup for ungdom og en fantastisk finale i Danish Masters 2007 for ungdom er noget af det jeg vil huske dig for.
Du er et ubestrideligt talent som hurtigt lærer nye ting.
Med lidt mere stædighed og tid ved træningsbordene er din fremtid meget lys men der skal slides med det.

Berthram:
Du er udover min gode ven Peter det mest bemærkelsesværdige menneske jeg har spillet med og mod i Fremad Eagles 4-årige historie.
Du kan råbe og skrige og være i din helt egen verden en hel dag hvorefter du banker alle modstandere i både Round Robin og ungdomsklassen.
Din sejr over Tomas Kjeldsen på 5-1 i Kolding var fantastisk og ligeledes dine imponerende sejre i Kolding Open 2007, Hadsten Open 2007, Nytårs Cup 2007 og Danish Masters 2006 i ungdomsklasserne er virkelig flotte.

Nico:
En af de bedste spillere at træne med er dig.
Vores træninger sammen er noget af det jeg får allermest ud af for du kan score på en masse forskellige tricks.
Du skal lære at kæmpe videre selvom du taber et par kampe i træk.
Du var uden diskussion den bedste ungdomsspiller i Fremad Eagles under holdkampene i Hadsten.

Mathias:
Du er gået fra junior til senior.
Du er efter min mening en fantastisk spiller.
Intet er federe end at møde dig i en finale.
På det sidste er du blevet mere rutineret og man hører nye og spændende lyde når du scorer mål samt når der går mål ind på dig.
Du er en kommende dansk mester for elite efter dine to ungdomstitler.
Fortsæt din fremgang – absolut Danmarks største talent.

Til alle andre ungdomsspillere.
I er fantastiske og selvom I får mange bank nu så husk at det har alle vi andre også fået da vi var nye.
Glem ikke historien fra Helsinki Open 2004 hvor jeg dårligt nok fik pucken over midterlinjen mod den daværende nummer 13 i verden Mikko Kääriainen fra Finland.


Det kommende år byder på mange og store udfordringer for klubben.
Vi arbejder målbevidst på at spille mange turneringer og fortsætte og måske udbygge vores høje aktivitetsniveau.
Det er vigtigt at Fremad Eagles er en god samarbejdspartner for det lokale erhvervsliv, deltager i mange forskellige aktiviteter, fremviser bordhockey på skoler og i fritidsklubber og hele tiden tænker kreativt.
Fremad Eagles kan løse enhver opgave og alt er muligt.
“Ingen ved hvad vi formår før vi har forsøgt!”

At vi kan arrangere turneringer i Århus, Kolding, Vejle, Hadsten og på andre kommende destinationer er et bevis på hvor fantastisk vores klub fungerer.
Tænk på at det er ved fælles hjælp at vi alle har kunnet transportere borde og tilbehør rundt i hele landet trods offentligt transport og på et kvarter har kunnet opstille et perfekt spillested til en ny mindeværdig dansk bordhockeyturnering.

I den forbindelse også en tak til folkene fra Kolding, Vejle, Århus, Hadsten, Helsingør, København, Grenå, Jimmy Eklund fra Sverige, Ulrik Vidarsson fra Island, Rolf Locher fra Schweiz m.fl. for jeres aktive bidrag til turneringer vi har arrangeret.
Uden jer havde det været en smule fattigere.
En speciel tak til Peter Madsen og Lasse Søby for jeres deltagelse i Danish Masters 2006.
Det var pænt af jer at komme og vi er kede af at arbejde m.v. forhindrede deltagelse denne gang.
Det er altid godt at få opdateret kalenderen i køkkenet 🙂

I den forbindelse også en stor tak til Lasse og Co. for en hyggelig dag i juli i et knaldhamrende varmt lokale i Helsingør til Hamlet Cup 2007.
Det var en fed dag og kampene mod en Andreas Andersson med næsten lige så meget sved på panden som Lasse Søby vil jeg aldrig glemme.
Dan, Martin m.fl….superpublik – det var jättekul!
Vi saknade Jimmy som jag trodde var med på tävlingen men tyvärr i Italien.


Omkring turneringer i udlandet vil jeg sende en personlig tak til Michael Toft Nielsen og Anette Engel for jeres uvurderlige støtte under Orczy Open 2007 i Budapest – specielt i play off mod top-100-spillerne Tomas Hudec fra Slovakiet og Gergely Regula fra Ungarn.
Også en ekstra tak til Anette for støtte under kampene mod Kristijan Curkovic i Slovenien og Kroatien og for fælles primatskrig efter vores dobbeltsejr i play off i ottendedelsfinalerne i Slovenia Open 2007.
En speciel tak til Michael for dine “Yes” med højt volumen under play off-dramaet mod Timo Toivonen i Estland.

Tak til jer der stjal vores penge i Rusland så Michael og jeg måtte finde på noget andet at lave i den megen fritid mellem kl. 03 og 06 om natten i forbindelse med overlevelsesturen og slankekuren VM 2007 i Moskva.
Pøj pøj til en svensk topspiller næste gang du bliver udfordret til en gang boksning af en international bordhockeyofficiel ved et verdensmesterskab?!Endelig en stor tak til Bernard, Peter, Michael, Anette og Mathias for jeres deltagelse for ørnene ved World Club Championship 2007 i Oslo.Godt nytår og Tjussaaaaaa!
Bjarne A.