Fremad Eagles Tour 2005 part. 2

af | sep 15, 2005

Onsdag fra kl. 16.00 til 19.30 er der bordhockeytræning i selskabslokalerne på Niels Bohrs Plads i Fremad Eagles Brønderslev.

ALLE er velkomne til at komme forbi og prøve sporten.
Det er GRATIS de første to gange!!

I forbindelse med den medrivende træningssession blev der også afviklet en lille turnering for dem der havde lyst til og mod på det.

Turneringsprincippet var det samme som i første afdeling af Fremad Eagles Tour 2005.
En indledende runde alle mod alle og derefter placeringskampe med én altafgørende kamp både i finalen, i kampen om tredjepladsen og i kampen om femtepladsen.

I den indledende runde sluttede såvel Peter Ørum, Bjarne Axelsen som Mathias Langbak med 12 points for 5 kampe hvorefter det blev målforskellen som afgjorde at Mathias Langbak, der ellers i indledende runde slog Bjarne Axelsen med 4-3, måtte tage til takke med en kamp om tredjepladsen.

Peter Ørum slog i indledende Mathias Langbak med 4-1 mens Bjarne Axelsen efter en sværvægtskamp mod Peter Ørum vandt 3-2.
Her stod det 2-2 et minut før tid og havde den stilling holdt havde Peter og Mathias skullet mødes i finalen………
I øvrigt vandt det unge 10-årige talent Bertram Jellesen i indledende runde en flot sejr på 3-1 over den rutinerede Bjarne Rytter Sørensen.