Fremad Eagles nytårstale

af | dec 31, 2006

2006 blev et godt nytår for Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev.

Året startede med den første grand prix-titel nogensinde til en dansk junior nemlig da Mathias Langbak med en sejr over den dobbelte individuelle danske mester Bjarne Axelsen i finalen sikrede sig den velfortjente sig i Nytårs Cup 2006.

I det hele taget skulle 2006 blive et sandt triumftog for Fremad Eagles i de danske grand prix-turneringer.

Påske Cup 2006, Sommer Cup 2006, Drejeskiven Cup 2006, Aalborg International 2006, Efterårs Cup 2006, HDM Cup 2006 og senest Danish Masters 2006 blev alle vundet af Bjarne Axelsen – oftest med sejre over en klubkammerat i finalerne.

Således fik både Anette Engel og Peter Mozhaev deres første danske GP-sølvmedaljer i 2006, mens det blev til hele tre af slagsen til Peter Ørum, mens Mathias Langbak supplerede sit guld fra Nytårs Cup med sølv i HDM Cup.
At Jan Berggren Jensen, der vandt sølv i Sommer Cup 2006, vagte at skifte til Fremad Eagles er vi både stolte og beærede over.
Jan er beviset på hvor underholdende dansk bordhockey kan spilles.

De danske mesterskaber blev også domineret af Fremad Eagles.
Individuelt vandt Mathias Langbak DM for ungdom, Kenneth Nielsen vandt DM for veteraner, Anette Engel vandt DM for kvinder, Bjarne Axelsen vandt DM for elite mens holdguldet også blev vundet med sejr over Evolution BHK Aalborg i finalen.

År 2006 skal dog ikke kun huskes for resultaterne, skønt det jo ofte er det der – også selv for de yngste og nyeste medlemmer – arbejdes hen imod.

Netop ungdomsspillerne har vist sig i en rivende udvikling i 2006.

Anders Dodensig, Berthram Jellesen, Nicolai Dahl Jeppesen og Nico Lyksholm har udviklet sig utroligt i løbet af året, således har Nico Lyksholm faktisk været årets danske rookie ifølge verdensranglisten, hvilket vil sige den danske nybegynder der i løbet af året faktisk er gået mest frem.

Også på pigesiden er Fremad Eagles godt med.
Ida og Mie Dodensig er unge talenter der kan drive det vidt i international kvindebordhockey hvis de vil.

I den forbindelse skal der sendes en varm hilsen til Fremad Eagles økonomiske samarbejdspartnere der gør det muligt at arbejde målrettet og konstruktivt med ugentlige træninger, mange turneringer og betalte rejser for dem der trofast møder op til træning uge efter uge.

Uden vores økonomiske samarbejdspartnere ville det være svært – endsige næsten umuligt – at drive en klub som Fremad Eagles Bordhockey.

Vi vil også sende en kærlig nytårshilsen til de mange skoler, institutioner, ungdomsklubber, øvrige idrætsforeninger, børnehaver, polterabends m.v. som Fremad Eagles har været en del af.

Det har været en fornøjelse at vise vores sportsgren frem og vi er overbeviste om, at også disse besøg er kraftigt medvirkende til at gøre offentligheden opmærksom på at bordhockey både er leg, fornøjelse, konkurrence og ikke mindst en vaskeægte sportsgren.

Det kommende år byder også på store udfordringer for både vores klub Fremad Eagles men også for dansk bordhockey i al almindelighed.

Fra Fremad Eagles har vi pligt til som en af landets største klubber at være bannerfører for dansk bordhockey og gøre alt hvad der står i vores magt for at sikre et godt og gensidigt samarbejde mellem alle enheder i dansk bordhockey.

Derfor også en stor tak til vores gode kolleger i Evolution BHK Aalborg, Global Ishockey Helsingør, Black Ravens Bordhockey Vejgaard, Copenhagen Ice Breakers, Frederikshavn BK, Vendsyssel Hvide Ulve, Lokomotiv Hjørring, Torslev BHK og alle øvrige bordhockeyglade mennesker i det ganske land.

Vores største opfordring i 2007 – og største ønske – handler om, at vi alle i så høj grad som muligt bakker op om hinandens initiativer og sikrer dansk bordhockey nogle oplevelser som vi ikke sent glemmer.


Med disse ord til alle bordhockeyvenner i ind- og udland….


GODT NYTÅR!!!