Fremad Eagles nr. 8

af | feb 15, 2010

Efter weekendens verdensrekord af en ITHF World Tour – Swedish Masters 2010 – hvor det blev til points til samtlige de øjeblikkeligt 4 tællende spillere til Fremad Eagles hold på verdensranglisten, Lars Fridell, Jimmy Eklund, Martin Arenlind og Bjarne Axelsen er Fremad Eagles nu placeret som nummer 8 på verdensranglisten for klubber.


I toppen er det fortsat BHK Möllan Rouge der huserer som verdens øjeblikkeligt bedst rangerede klub med Hans Österman, Kalle Bindekrans, Petter Bengtsson og Johan Gustafsson til trods for at Swedish Masters 2010 ikke var klubbens bedste turnering.


Hans Österman blev nummer 29 og så lavt er han ikke blevet placeret siden sin anden turnering nogensinde – Øresund Cup 1992.


Kalle Bindekrans og Petter Bengtsson kom heller ikke i play off, mens Johan Gustafsson måtte vinke farvel til turneringen inden finalegrupperne.


Björn Svedman deltog ikke men rygtes til muligvis at være klar for svenskerklubben til World Club Championships 2010 den 1. maj i Liberec i Tjekkiet.


Her får svenskerne dog ganske givet hård modstand fra russiske Bagira, der er nummer 2 på verdensranglisten for klubhold samt hjemmebanefavoritterne fra THC Stiga Elites med den øjeblikkeligt førende på ITHF World Tablehockey Tour Petr Tmej samt Jakub Sladek og muligvis Michal Hvizd.


Umeå menes også at være interesserede i at åka till Liberec.
Hermann Steen, Lars Erik Svensson og Pontus Eriksson udtrykte ihvertfald interesse for dette under Swedish Masters 2010, og med en Peter Östlund i absolut topform er der chancer.


Peter Östlund besejrede jo Atis Silis fra Letland 4-0 i kampe i ottendedelsfinalerne i Swedish Masters 2010.Incukalns fra Letland er nummer 4 på verdensranglisten for klubhold mens Enköping fra Sverige er nummer 5 og Pyramida fra Rusland nummer 6.

Optime fra Finland er nummer 7 med Ahti Lampi og Konsta Jukka, som delte bronzemedaljen i det finske soloshow i Sveriges hovedstad Stockholm.