Fremad Eagles går efter guldet i Aalborg International 2006

af | sep 8, 2006

I weekenden går det løs med Aalborg International 2006 i Omnihuset Filstedvej i Aalborg-bydelen Vejgaard.

Fremad Eagles Bordhockey har store forventninger til denne turnering.

I eliterækken skal Bjarne Axelsen prøve kræfter med Petr Mozhaev fra Rusland, og disse to er seedede til at gå i finalen.

I andet seedningslag ligger spillere som Brian Robert Møller fra Pandrup, Anette Engel og ungdomsspillerne Anders Dodensig og Nico Lyksholm fra Fremad Eagles.

I ungdomsklassen kan det sagtens gå hen og blive spændende.

Favoritter til de tre medaljer må siges at være Anders Dodensig, Nico Lyksholm og Nicolai Dahl Jeppesen fra Fremad Eagles men hvem af disse der snupper guld er utroligt svært at sige. Det kan nemt blive formen på selve dagen der afgør dette. Det forlyder at Nicolai Dahl Jeppesen har været ramt af influenza i ugen op til kampen, mens Anders Dodensig viste storform til tirsdagstræningen i Fremad Eagles.

Uanset hvad bliver der tale om den første sejr nogensinde til en af disse spillere i en grand prix-turnering, idet Mathias Langbak, Jan Berggren Jensen og Lasse Penning der har taget sig af sejrene i ungdomsklassen i årets hidtidige grand prix-afdelinger ikke deltager i Aalborg International. Berthram Jellesen der vandt bronze i Sommer Cup 2006 og Drejeskiven Cup 2006 er også afskåret fra at deltage p.g.a. ferie.

"Vi forventer en tæt og spændende turnering", udtaler formand i Fremad Eagles Bordhockey Bjarne Axelsen til bordhockey.dk
"Uanset hvem der løber med sejrene i elite- og ungdomsklassen går vi efter så mange medaljer som muligt", afslører Bjarne Axelsen.


Turneringen arrangeres af Black Ravens Bordhockey.