Forrygende kampe i 8. afd. af NM!!

af | apr 19, 2004

Peter Ørum var weekendens positive overraskelse, da Fremad Eagles Bordhockey afviklede 8. afdeling af det nordjyske mesterskab og 3. afdeling af DM.

Lørdag gjaldt det NM på Hedegårdsskolen, hvor Peter Ørum sikrede sig sejren i finalen mod Lasse Sørensen med sammenlagt 7-3. På de efterfølgende pladser kom Bjarne Axelsen, Mathias Langbak og Vagn Kristoffersen. I den samlede stilling om NM er det Bjarne Axelsen der fører med 188 points foran Peter Ørum med 147, Mathias Langbak med 121, Lasse Sørensen med 117 og Jess Philipsen med 85.

Søndag var der 2. afdeling af DM i selskabslokalerne under afdeling 11 i Boligforeningen PM hvor Bjarne Axelsen løb af med sejren ved i finalen at slå Lasse Sørensen med sammenlagt 5-1. Peter Ørum slog i kampen om tredjepladsen Vagn Kristoffersen med 6-3. På de efterfølgende pladser kom Mathias Langbak, Kenneth Nielsen, Carsten Nielsen og Alexander Dunnigan. I den samlede stilling om DM-titlen fører Bjarne Axelsen med 41 points foran Lasse Sørensen med 38 points.

Endelig blev der afviklet 3. afdeling af Action House Cup 2004. Her mødtes Bjarne Axelsen og Peter Ørum i finalen, hvor førstnævnte vandt 2-1 efter forlænget spilletid. Her blev Lasse Sørensen nummer 3 efter sejr på 2-1 over Vagn Kristoffersen ligeledes efter forlænget spilletid.

De næste turneringer arrangeret af Fremad Eagles Brønderslev og Dansk Bordhockey Union er allerede den kommende weekend.

Lørdag afvikles 9. afdeling af de nordjyske mesterskaber og søndag gælder det 3. afdeling af DM og 4. afdeling af Action House Cup 2004.

Alle turneringer afvikles i bestyrelseslokalet for afdeling 11 under Boligforeningen PM på Niels Bohrs Plads i Brønderslev.