Før NM6 – meget er ikke afgjort!

af | mar 27, 2006

Meget er IKKE afgjort før 6. og dermed sidste afdeling af Nordjysk Mesterskab 2006……

I den åbne klasse ligner det umiskendeligt et 3. NM-guld i træk til Bjarne Axelsen samt sølv og bronze til de to klubkammerater fra Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev Peter Ørum og Mathias Langbak.

Det ligner også et NM-guld til Mathias Langbak i ungdomsklassen, men derimod er der topspænding om sølv og bronze for ungdom.

Jan Berggren Jensen og Anders Dodensig har begge 54 points mens Bertram Jellesen har 41 og Christian Nielsen 40 points, så her vil 6. og sidste NM-afdeling afgøre medaljernes placering.


Sidste afdeling afvikles hos Brønderslev familie og firma idræt på Molsgade i Brønderslev.


Firmasportscenteret findes lettest ved at køre mod syd af Søndergade indtil man er ude af byen. Derefter drej til venstre af Molsgade og så er man der.

Er man på gåben fra Brønderslev banegård går man til højre når man er ude på banegårdspladsen. Derefter fortsætter man af Vestergade indtil lyskrydset med Trekant – Bar og Moulin Rouge hvor man drejer til højre ud af Søndergade :-)))

5-10 minutter senere er man ude af byen og man kan på venstre hånd se en stor bygning hvilket er Firmasportscenteret.

Efter turneringen er der mulighed for at afrunde Nordjysk Mesterskab 2006 på Café Chris i Brønderslev hvor Jan vil hygge om bordhockeyspillerne og servere mad og drikke til behagelige priser.

Det er selvfølgelig gratis at deltage i NM6 hvis man er medlem af en af de nordjyske klubber.


Lad os i den forbindelse nævne at næste turnering, Påske Cup 2006 den 15. april, IKKE er gratis at deltage i medmindre man er medlem af Fremad Eagles som afholder de udgifter der er forbundet med turneringen.

Her koster deltagelse 100 kroner som indbetales på selve kampdagen.


Sidste tilmelding er mandag den 10. april 2006 kl. 12.00.
Påske Cup 2006 afholdes iøvrigt i Aalborg i Omnihuset hvor NM4 også fandt sted.)