Før DM Round Robin 2010 (opdateret)

af | maj 25, 2010

Lørdag d. 29/5 2010 afvikles DM i Round Robin for anden gang.


Første gang var i november måned 2009, hvor Bjarne Axelsen fra Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev blev vinder af eliterækken med sølv og bronze til klubkammeraterne Nico Lyksholm og Anette Engel.


B-rækken blev ved den lejlighed vundet af Bjarne Rytter Sørensen fra Black Ravens Bordhockey Vejgaard, der dog lige til det sidste var i hård kamp med Alexander Dunnigan fra Fremad Eagles.


Hverken Bjarne Rytter Sørensen eller Alexander Dunnigan stiller dog ikke op i 2010-versionen af DM Round Robin, så opgøret om guld, sølv og bronze i B-rækken kan blive et særdeles åbent spørgsmål.


På nuværende tidspunkt nævnes Jørgen Jørgensen, Jacob Gade og Emil Algrensen som farlige bud på titlen.


Afskrives skal dog heller ikke Victor Løth Bodilsen, Mads Bodilsen og Peter Clausen samt den vel nok største favorit Vagn Kristoffersen, hvis han vælger at deltage i B-rækken, hvilket han har mulighed for.


 


Efter DM Round Robin 2010 spilles der Battle of Brønderslev 2010, hvor der udover play off elite for de 8 bedste spillere desuden spilles placeringskampe om 9. pladsen, 11. pladsen o.s.v.


Turneringen afvikles traditionen tro på Søndergades Skole i Brønderslev, og det er gratis at deltage for spillere med tilknytning til en klub med DBHU Klublicens og for spillere med en DBHU Spillerlicens samt for samtlige spillere på max. 18 år.


 


For yderligere informationer kan Bjarne Axelsen kontaktes.
Send en mail til bjarne@9700.dk eller ring på 28 34 43 40.


 


 


Brønderslev
Tirsdag den 25. maj 2010